Over Ons


Hallo! Wij zijn Roos (links) en Laura (rechts). Beste vriendinnen sinds de kribbe en geboren in België in 1997. We vinden het eens tijd dat jullie ons nog net iets beter leren kennen, dus hier doen we even onze uitleg! Enjoy.

Roos (links)
Kiekeboe! Ik ben Roos. Ik ben geboren in de stad Leuven op 10 augustus 1997. Wat het meeste aan mij opvalt is dat ik redelijk klein ben voor mijn leeftijd. Daar heb ik helemaal geen problemen mee hoor! Daarvoor bestaan er hakken ;) Ik heb lang bruin haar dat origineel krult. Mijn ogen zijn blauw/grijs/groen. Mijn specialiteit (blogswijze) is nail art. Mijn hobby is dansen en ik heb 1 zus (die enorm veel met mode bezig is). Ik heb al verschillende blogs op m'n eentje gehad, maar toen was ik ook nog jonger en die trokken dus op niet veel... Ik heb die ondertussen verwijderd en ben aan deze blog begonnen met Laura. 


Laura (rechts)
Heey! Ik ben Laura, goudblond haar en blauwe ogen en geboren op 30 september! Ik hou van zingen,dansen, jurkjes, zomer, lang haar en watermeloen! Ik heb twee zussen, een oudere en een jongere, waar ik wel redelijk goed mee overeenkom. Vroeger had ik al een blog, maar net zoals de blog die roos vroeger had, was hij slordig en hij werd niet veel bezocht. En toen hebben we deze blog opgestart, waar ik nu met veel plezier op blog. We hopen snel meer volgers en bezoekers te hebben, want het is fijn te weten dat wat je schrijft, ook gelezen word en dat mensen terugkomen om je blog te lezen!


2 opmerkingen:

  1. hele mooie foto's jullie lijken me super fijne meisjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waaaaw, hoe doen jullie das, ik kan da nie zulle zo'n blog maakn!! xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...