dinsdag 16 april 2013

Collective Haul - Brugge, Leuven

Heey allemaal,

Roos vertelde het al in haar Collective Haul *Klik*, we zijn gaan shoppen in Brugge!
Een weekje later ging ik ook nog met mijn mama shoppen in Leuven, en dit laat ik jullie even allemaal zien.

Brugge


In Brugge kocht ik enkel wat make-up spulletjes. Ik was wel toffe dingen tegengekomen van kleding, maar mijn maat was weg of ik was toch niet helemaal overtuigd :)

Als eerste zag ik de catrice BB-cream staan, de kleur matcht echt helemaal perfect met mijn huid :)
€5.99 -KruidvatAls volgende kocht ik een essence quattro oogschaduwpalletje (05 to die for) met zachte kleuren, perfect voor een everyday look.  €2.99
Ook kocht ik het nieuwe fixing powder, ook voor €2.99

In de hema dan kocht ik 2 kwasten, de witte poederkwast kocht ik voor €4 en het oogschaduwkwastje voor €2.50 als ik me niet vergis.

Leuven

In Leuven scoorde ik nog wat toffe kleding :) Ik weet alleen de prijzen niet meer, sorry! (de foto's zijn al eerder getrokken, maar de prijskaartjes zijn er al afgeknipt)

In de camaieu kocht ik dit leuke, zomerse, luchtige bloesje. De knoopjes maken het een beetje schattig vind ik.

De kleur van deze broek, ook van de camaieu, kreeg ik niet goed op de foto. Het is roos - paarsachtig en past mooi bij het bloesje. Op de foto kun je trouwens zien dat de broek €26.95 kost.

Dit toffe jeansvestje vond ik bij JBC. Ik ga niet graag zonder jas buiten, maar dit tel ik ook wel als jas, dus is dit perfect voor de zomer.


Om deze kleuren beter te laten zien, moest ik het even op iets wit leggen. Deze broek van de JBC (die trouwens van de kinderafdeling is) vond ik heel tof voor op vakantie. Ik ga namelijk naar Afrika op vakantie deze zomer.

Ook nog een toffe JBC t-shirt die 'say cheese !!' zegt. Ook deze vond ik supertof.

In de pimkie dan kocht ik dit prachtig kanten kleedje. Ik vind het zooo mooi en tof voor de zomer!

Als er 1 winkel is waar ik niet graag binnen ben, is het de Inno. Ik weet niet waarom, maar het staat me er gewoon niet zo aan. Maar aangezien mijn mama kortingsbonnen ervan had, moest ik toch even een kijkje nemen. Dit kleedje vond ik heel tof, en het heeft echt een geweldig dunne stof. Ik vind het wat chiquer en toch speels.

En als laatste zag ik ook nog een kleedje hangen met een groot Afrika-gehalte. Ik was niet overtuigd toen het op de kapstok hing, maar eens ik het aanhad wilde ik het niet meer uitdoen. Dat noemt men pas liefde.

Dit was mijn shoplog.
Wat is volgens jullie mijn beste aankoop?

xx Laura
4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...