zondag 26 mei 2013

Shoplog Leuven

Gisteren ging ik nog een shoppen met een vriendin. Aangezien we dit weekend niks te doen hebben tegen maandag en binnenkort examens komen, wouden we nog eens een dagje rustig gaan shoppen. We hadden ook beide dringend een nieuwe broek nodig! Ik ging ook nog wat spulletjes kopen voor mijn jaartaak van plastische opvoeding.
3 lakjes van de Hema €3,95 per stuk. Witte en zwarte nagellak had ik dringend nodig! En het munt lakje heeft een vriendin van mij, vond het zo mooi dat ik het ook wou hebben :) Wasco's van de club, voor mijn jaartaak van PO.
 Lipstick van Catrice in "Hey Nude". In de verpakking ziet het er een redelijk vreemde kleur uit en zeker op de foto, maar het is een super mooie roos-nude kleur.
 2 schilderdoeken van de action. Ook voor jaartaak PO
 T-shirt van de zara. Een losse witte t-shirt met zebra hoofd op.
Handgel van het kruidvat. Niet dat is vies ben van alles, maar het kan van pas komen als je heel de dag ergens naartoe gaat (bv excursie met school) en dan ga je eten en kan je je handen niet wassen. Ook heb ik enorm last van plakkerige handen en dat helpt daar ook voor. Kost maar 1 euro!
En waarvoor we natuurlijk gingen: een broek! Een broek vinden is bij mij echt moeilijk, aangezien zo goed als alle broeken bij maat 25x32 beginnen. Uiteindelijk vond ik er eentje in maat 24x32, nog altijd niet goed. En ein-de-lijk vond ik maat 24x30 die dus wél paste! Nog altijd een klein beetje lang, maar daar kunnen we wat aan doen, aan het feit dat hij afzakt of niet spant aan je kont niet ;) Hij is trouwens van de H&M, de enige winkel waar ik broeken kan vinden!

En dat was mijn shoplog ;)
xoxo Roos

4 opmerkingen:

 1. leuke aankopen! Dat shirt van de Zara is echt heel tof :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen! Die mintgroene nagellak ziet er mooi uit! Ik moet ook altijd moeite doen om een broek te kopen. Want, ik wil eigenlijk geen broek van 100 euries kopen haha. Gelukkig kan ik heeeeel soms een broek bij de H&M vinden in de goede maat. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, altijd een gedoe zo'n broek vinden! Gelukkig was deze maar €19,95 :)

   Verwijderen
 3. Die nagellakjes zien er echt mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...