maandag 3 juni 2013

Favoriete Muziek Februari - Mei 2013

Ik dacht er opeens aan dat ik al heel lang geen artikel meer heb gemaakt over mijn favoriete muziek. Normaal deed ik dat ongeveer elke maand en nu heb ik het echt een paar maand niet gedaan. De laatste dat ik deed was Januari dus noem ik deze maar Februari - Mei ;) Ok dus dit is de muziek dat ik tegenwoordig heel veel luister:

Tom Odell - Another Love

Dit is zeker een grote favoriet, ik hoorde het liedje sowieso al veel op de radio en toen kwam ik het tegen op youtube en heb ik het non stop geluisterd! 

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

De videoclip is leeftijdsingesteld en kunnen de meeste mensen onder ons dus niet bekijken. Daarom een lyrics video. Vorige week kon ik de video nochtans wel zien? Vreemd. Maar ok, super mooi liedje vind ik! De laatste tijd maakt rihanna niet zo spetterend geweldige muziek niet meer vind ik, maar dit liedje is het toch zeker wel!

Daft Punk - Get Lucky

Dit nummer staat ook veel op in mijn kamer! Vind het gewoon echt een gezellig nummer :) 


Demi Lovato - Heart Attack

Begin ook stillaan fan te worde nvan Demi Lovato haar muziek. Nu ja, fan is een groot woord, maar vind haar muziek echt wel goed. Dit nummer heeft ook heel veel opgestaan!

One Direction - Truly, Madly, Deeply 

Natuurlijk hoe kon het ook anders ;) One direction moest er bij! En ja ik kan dan wel heel het album opnoemen, maar dit liedje is een bonus track op hun album 'Take Me Home'. 

Regina Spektor - "Samson"

Dit is een liedje dat ik ook heel vaal opzet, ook veel tijdens het leren. Het is een rustig liedje waarmee ik goed kan leren, zo concentreer ik me beter. Tijdens het leren zet ik vaak rustige nummers.

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - CAN'T HOLD US FEAT. RAY DALTON 

En dan vooral dat refrein! Haa zo zalig ;) Ik ben echt wel fan van dit nummer haha.

Coldplay - Fix You

Dit vind ik sowieso al een heel goed nummer. En dan de cover van Janet Devlin! Hier is hij:
Janet Devlin is ook zo'n goede zangeres! 

Adam Lambert - Whataya Want From Me

Dit is ook zo'n nummer om op te zetten als je gefrustreerd of kwaad bent, dan kan je een keer goed kwaad doen en dan is alles eruit ;) Ik vind het ook gewoon een heel mooi nummer.

Gnarls Barkley - Crazy

En hoe lang is het geleden dat je dit nummer nog gehoord hebt?! Juist, lang geleden ;) Haha ik vind het nog altijd een heel goed nummer!

B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore

Ook weer een nummer dat ik kan blijven luisteren, ook al van 2010, maar ik ben het terug beginnen luisteren en vind het weer geweldig ;)

Eminem - Not Afraid

Ik vind 'oudere' nummers gewoon beter dan nieuwe ;) Deze komt ook al van 2010, maar vind het geweldig!

En dit is zowat de muziek dat ik toch het meeste geluisterd heb, anders word het ook gewoon een te lange lijst en de rest van de muziek is ook weer wat aan de oudere kant en daar hebben jullie dan ook niet veel aan. Want dit soort artikels zijn toch ook wat bedoeld voor jullie om nieuwe liedjes te 'ontdekken' of als jullie de titel van een liedje niet weten ;) Wat ik heel vaak voor heb haha.
xoxo Roos

6 opmerkingen:

 1. Erg leuke muziek, veel van deze nummers luister ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik ben ook gek op dat nummer van Daft Punk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke nummertjes! De meeste luister ik zelf ook graag.

  PS: Heb je mijn give- away al gezien?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...