maandag 8 juli 2013

Max Caviar Nails

In mijn Collective Haul zagen jullie al dat ik de caviar nails van action gekocht heb. Ik zag altijd de caviar nails voorbij komen, maar vond het altijd zo enorm duur. Toen ik het in de action voor minder dan een euro zag liggen, moest ik het gewoon even mee pakken om uit te proberen. Ik ben dus een keer aan de slag gegaan met het setje en wil jullie nu laten zien wat het resultaat is.
 In het setje zit een zwarte nagellak, een top coat en natuurlijk de caviar beads.
 Ik wou niet al mijn nagels met de caviar beads dus heb ik de rest van mijn nagels in een ander kleurtje gedaan en ik heb er ook even mijn eigen top coat bij genomen van essence.
 Later heb ik het nog veranderd en heb ik op mijn andere nagels het ying yang teken getekend omdat ik het niet zo mooi vond met die kleur.
 Je lakt je nagels dus gewoon met zwart. De nagellak is niet te dik en niet te dun, het ruikt een beetje raar, maar niet storend en de geur blijft ook niet hangen op je nagels. De zwarte nagellak droogt ook echt enorm snel! Wat heel handig is voor mensen met weinig geduld ;)
 Dan breng je de top coat aan en strooi je de beads erover. Ik hield mijn vinger boven het bakje waar de 3 potjes inzaten zoda ze overige beads in het bakje vielen en ik ze daarna in het flesje kon doen. Ik heb het gevoel dat er enorm veel in het potje zit. Het lijkt een heel klein potje maar toen ik aan het gieten was leek het alsof ik al gans de inhoud eruit had gegoten, maar toen ik naar het potje keer was nog niet eens 1/4de eruit. Dan truk je gewoon rustig op de beads en laat je de overschot van je nagel vallen.

Ook de top coat droogt snel op en de beads blijven goed zitten. Om ze er terug af te krijgen gebruik je gewoon nagellakremover. Het is niet zoals glitter een heel gedoe om het eraf te krijgen, het gaat zelfs enorm makkelijk.

De beads terug in het potje doen is wel een hele uitdaging vind ik zelf, de opening is nogal klein en met een papiertje het erin schudden gaat niet geweldig goed. Maar als je even rustig bent krijg je het er wel terug in.
Het setje kost €0,79 wat dus enorm goedkoop is. Ik hoop dat action nog met meerdere kleuren afkomt want ik heb alleen nog maar zwart zien liggen.

1 opmerking:

  1. Ik vind t heel leuk, maar het lijkt me heel vervelend zitten ;)
    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...