donderdag 18 juli 2013

Mijn favoriete covers op youtube

Mijn meestbezochte site is ongetwijfeld youtube. Uren kan ik filmpjes zitten kijken, en dus vond ik het eens tijd mijn favoriete covers te laten zien.

So Sick (Neyo) - cover van Sam Tsui en Max Schneider

Mijn favoriete kanaal op youtube is het kanaal van kurthugoschneider. Hij werkt samen met heel erg veel andere youtubers en vooral met Sam Tsui. De covers die op zijn kanaal verschijnen vind ik echt verbluffend goed! Kurt speelt zelf trouwens echt heel erg veel instrumenten.  Dit liedje is een van mijn meest beluisterde liedjes ooit denk ik :)


2012 mashup - Anthem Lights


Mijn tweede favoriet is deze mash-up met liedjes uit 2012 van AnthemLights. Ook hun covers spreken me meestal wel aan, maar deze is toch mijn absolute favoriet. Ik vind het heel erg mooi in elkaar gestoken, en ik vind altijd dat ze iets magisch hebben als ze samen in meerdere stemmen zingen.

Fast car (Tracy Chapman) - cover van Elizabeth Gillies


Elizabeth Gillies is bekend bij het grote publiek voor haar rol als Jade in Victorious, maar ze heeft ook een youtubekanaal. Veel video's staan er niet op, maar deze is er één van. Ik hou heel erg veel van de muziek van tracy chapman, en ik denk dat Elizabeth een heel goede cover heeft gemaakt van een van zijn bekendste liedjes. Nog altijd vind ik het echte beter, maar dit vind ik ook supermooi!

Titanium (David Guetta ft Sia) - cover van Christina Grimmie


Dit is een heel erg bekende cover, maar ik vind dat hij zijn likes zeker verdient! Christina Grimmie is een heel erg goede zangeres, maar ik vind haar stem niet bij elk lied passen. Toen ik dit lied hoorde had ik echt een wow-moment! Zo'n stem, daar mag je trots op zijn :)

Gangnam Style (PSY) - cover van Jayesslee


Gangnam Style vind ik een van de meest afschuwelijke liedjes ooit, maar deze cover maakt alles goed! Op hun kanaal (Jayesslee) staan trouwens heel wat mooie covers vind ik! Ik luister hun covers al heel erg lang, dus ik vind het heel erg tof voor hun dat ze nu zoveel aandacht krijgen :)

Figure8 (Ellie Goulding) - cover van Arthur Garros


Een iets minder bekende, maar zeker een talent, is Arthur Garros. Ik zag hem een keer op younow en abonneerde meteen op zijn kanaal. Hij heeft echt hele mooie covers en mijn favoriete is Figure 8 van Ellie Goulding.

4 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik vind de covers van Kurthugoschneider en Sam Tsui ook super! Vooral hun cover van Hold It Against Me! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Christina Grimmie is inderdaad echt super goed!
  Leuk blog heb je trouwens ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lk ken er een paar! Ik vind Christina Grimmie echt super :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...