zondag 24 maart 2013

Bijna gedaan...

Het einde is in zicht! De examens zijn bijna gedaan en dan kunnen we genieten van een welverdiende vakantie! Ik dit artikel willen we nog een paar belangrijke updates kwijt.
Tumblr_m32uxln8db1qbv4sdo1_500_large
Als eerste gaan we de eerste weer van de paasvakantie samen naar zee! In 2011(in de paasvakantie) zijn we ook samen naar zee gegaan en dat vonden we zo tof! Dus besloten we dat we nog een keer moesten gaan ;) Dat is dus van 1 april tot en met 7 april. Daar hebben we echt super veel zin in! Die week gaan er dus ook niet veel (of geen) artikels online komen, dat hangt er vanaf. We kunnen er namelijk ook nog plannen voor die week (dat ze die week pas online komen, maar dat we ze al vroeger geschreven hebben). Dat hangt allemaal af van de tijd die we hebben tussen de examens en de week dat we naar zee gaan en of we inspiratie hebben voor leuke berichten.

Ten tweede willen we ook nog even kwijt dat 28 maart (donderdag) onze blog een jaar bestaat! Ja, al een jaar! Dat klinkt echt zoveel langer dan het lijkt! We zijn echt super blij. Ook hebben we er weer een paar volgers bij (welkom!) en dat vinden we ook heel tof.
Tumblr_lmduc1wxzi1qg243j_large
We hope you feel beautifull today, Laura en Roos x

2 opmerkingen:

  1. leuk berichtje! Wat leuk om samen naar zee te gaan :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whieee, vakantie! Have fun aan zee en HAPPY BIRTHDAY! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...