zondag 3 maart 2013

Review Oogschaduwpallet IsaDora 51 Cappuccino

Eén van de producten in mijn dagelijkse routine is het palletje van Isadora geworden. Met deze 4 bruine tinten kan je een heel rappe en simpele look maken om naar school te gaan. Er zijn van dit palletje nog veel meer tinten en kleurtjes verkrijgbaar, bekijk dat even op deze site.
Dit is het palletje, er zit een sponsje bij, maar die gebruik ik niet. Ik gebruik een oogschaduwkwast van de HEMA en als basis de oogschaduwbasis van essence.
 De kleurtjes, een heel lichte voor op het wenkbrauwbot en voor in m'n ooghoeken. De lichtje doe ik langs binnen op het bewegende ooglid, dan werk ik mijn weg naar buiten met de 1ste kleur vanonder en de donkerste in de arcadeboog.
Even een swatch van de kleurtjes, van licht naar donker. Er komt genoeg pigment af om de kleurtjes mooi te zien en met een basis komen de kleurtjes nog beter tot hun recht. Het verschil tussen de 2 middelste lijkt op de foto niet zo groot, maar het verschil is toch nog net iets groter (de lichtste van de 2 heeft veel meer shimmer en de 2de is in het echt nog iets donkerder).

De prijs ben ik vergeten, maar als ik op sites kijk dan is het $14,00.

I hope you feel beautifull today, Roos

3 opmerkingen:

 1. Wauw, erg mooi palette!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie goed gepigmenteerde kleuren!
  Leuk artikel.

  Liefs Diana en Wendy
  www.proudbeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede review!
  Heel fijn geschreven en een mooi palletje.
  Groetjes
  Sara

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...