dinsdag 5 maart 2013

NOTD #1: Yves Rocher Nail Lacquer 22 Violine

Het eerste Nails Of The Day (NOTD) artikel! In zo'n artikel laat ik jullie een nagellak kleurtje zien dat ik die dag op heb. Ik zal de NOTD artikels vooral gebruiken voor kleurtjes die ik super leuk vind en op dat moment mijn favoriet zijn. Deze keer: Violine van Yves Rocher!
 Hij is net iets paarser dan het bordeau rood dat je tegenwoordig tegenkomt, maar echt heel mooi.
Hier heb ik 2 laagjes op en draag ik de nagellak al 3 dagen. Daarmee dat er soms wat haperingen inzitten. Je ziet vanboven aan de randjes wel al dat de nagellak er wat afkomt, maar ik bedoel voor 3 dagen zit het er echt nog heel goed op! Het zijn 2 dunne laagjes, met een dikke laag kom je zeker toe, maar ik breng liefst nog een 2de laagje aan om de kleur nog net iets donkerder te maken. Op de foto komt hij enorm paars over, maar in het echt heeft hij nog meer weg van bordeau-rood.

Hij borsteltje is niet te dik en niet te dun, gewoon fijn. Je kan er goed de hoekjes mee doen.
De nagellak zelf is niet te lopend en niet te dik. Ze kosten rond de €9, maar geloof me Yves Rocher heeft heel vak korting (50% op heel de winkel).

Ik hou echt van dik kleurtje, het droogt rap en je kan het dus gewoon rap aanbrengen dan andere dingen gaan doen. Het staat met enorm veel en zo van die donker rood/paarse nagels staan heel mooi een vrouwelijk.

I hope you feel beautifull today, Roos

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...