dinsdag 9 juli 2013

Summer Haul - Luik, Oostende

Nu het eindelijk vakantie is en de solden zijn begonnen, was het tijd om te gaan shoppen!
Ik ging naar de Primark in Luik, naar het gouden kruispunt en ook naar Oostende.
In allemaal de winkels heb ik niet heel erg veel gekocht, maar samen toch een toffe buit, en die zal ik jullie vandaag tonen.

We beginnen met Primark!

Zomer = Shorten, en zeker als het een schattig groen shortje met witte streepjes is :) 
Deze kosste 7 euro, en ik ben er heel erg blij mee. 




Aan het eind van deze maand vertrek ik naar Namibië, en ook hiervoor zocht ik nog wat toffe shortjes. Dit shortje kosste 5 euro, en het zit ongeloofelijk goed! De kleur is niet zo paars als op de foto, maar ik kreeg de kleur er niet goed op. 


Ik weet het, deze vest heeft half de wereld in de kast hangen..maar ze zitten gewoon zo lekker comfy! Ik wilde eigenlijk niet voor deze kleur gaan, maar deze was de enige die er nog in mijn maat was dus heb ik hem toch maar meegepakt. En ik ben er echt superblij mee. Deze kossten bij de H&M 19.95 euro, maar ik kocht hem voor maar 10 euro :) 

Mijn favoriete aankoop bij de primark is deze rode kleur, waarvan de kleur op de foto echt helemaal anders is dan de echte bloes. Sorry hiervoor. Hij is veel roder van kleur, maar wel vrij fel. I love it! Hij is lekker los, helemaal perfect voor de zomer! 
Dit kosste 13 euro. 

 Dit tasje nam ik ook maar mee, omdat hij klein en schattig is en maar 4 euro kosste. Het nadeel hiervan is dat je het lint niet kunt verstellen, maar het is wel te lang voor mij. Ik moet maar eens zien wat ik daaraan kan doen!

 Als laatste een haardonut, voor €1.50! Dat is de goedkoopste die ik ooit heb gevonden, dus vond ik dat ik deze maar moest meepakken. Echt een handig dingetje.

Dat was Primark, op naar de Zeb. Hier kocht ik maar één dingetje, maar ik ben er echt niet normaal blij mee!

Als je me kent, dan weet je dat watermeloen mijn favoriete fruit is. Toen ik deze t-shirt zag moest ik hem dan ook echt hebben. Er was niet veel korting op, ik geloof dat hij van €9 naar €7 is gegaan, maar nog altijd is dat wel goedkoop en hij is echt supertof. 

Als laatste mijn aankoopjes in Oostende. 

Als eerste kwam ik langs de blokker waar ik dit paar sandaaltjes meepakte. Op het kaartje stond €4.99, aan de kassa was het €2.99 + nog eens €1.50 korting, een koopje. Ik vind de sandaaltjes zo tof omdat ze overal bijpassen en ze tegen water kunnen. Deze ga ik nog veel dragen :)

Dan ging ik ook nog even de Vero Moda binnen.

Daar was een actie van 2 broeken voor €29,95. Ik was met mijn zus en dus hebben we er elk eentje gekocht. Ik koos voor een simpele bruine, omdat mijn bruine broek is gescheurd en dat was mijn favoriete broek.
Ook in de Vero Moda kocht ik nog een bloesje, maar aangezien we aan zee waren heb ik dat al aangehad en is dat spijtiggenoeg in de was. Het bloesje was gewoon simpel wit en lekker losjes zonder knoopjes ofzo.

En als laatste: de Hema!
In de Hema kocht ik deze handgel voor €1.75. Ik vind hand gel super handig voor als je onderweg bent en ik heb het dan ook altijd in mijn tas zitten. Voor de mensen die ook hand gel willen kopen raad ik wel aan dat je deze in het kruidvat koopt want daar krijg je twee potjes voor dezelfde prijs. Maar ik had geen kruidvat in de buurt, dus heb ik hem maar gewoon in de hema gekocht.

En dat was het alweer! 
Ik wens jullie een supertoffe week toe, want het weer zit nu eindelijk eens mee!
xxx
Laura


3 opmerkingen:

  1. leuke shoplog! Die eerste short vind ik super leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spulletjes!
    Vooral het tasje van Primark vind ik adorable (:

    Liefs, Liese
    Cats & Dresses

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke dingen! Dat shirt is leuk :D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...