dinsdag 14 augustus 2012

Small Update

Neen, we zijn niet dood. Het is gewoon vakantie, ook voor ons. En we gaan dus ook op reis, naar vriendinnen ect. We willen wel bloggen, maar we hebben niet altijd de tijd met andere woorden. Dat begrijpen jullie vast, of dat hopen we toch ;) Maar omdat we jullie ook niet vergeten wou ik een kleine update maken. Dus bij deze!
Tumblr_ldhy9doblv1qdbbywo1_500_large
Ik ben 10 augustus verjaart en mijn nicht is toen 5 dagen gekomen, daarom heb ik toen dus ook niet echt zitten bloggen, want ja weet je zij was hier ;) En wij zijn nu ook niet de types om ons dood te bloggen zodat we elke dag als we er niet zijn een artikel gepland hebben... Weet je het is vakantie en jullie zijn waarschijnlijk ook naar het buitenland en doen vanalles met vriendinnen dus...Ik ga wel geen verjaardags haul doen ofzo, want dan heb ik altijd het gevoel dat dat te stoeferig overkomt en dat jullie denken, man wat zit die op te scheppen over wat ze krijgt... Dus daarmee ;) Niet dat ik een persoon ben dat zich veel aantrekt van wat andere denken, nu ja soms wel, maar tegenwoordig heb ik iets van: en effing dan ;) Zeker nu dat ik naar een nieuwe school ga waar ik niemand ken wil ik die gedachte houden anders ga ik compleet verkeerd overkomen (als een doodsbang meisje dat bang is dat ze over haar roddelen) en ik wil een goede eerste indruk maken in de klas!

Oké ik praat weer veel te veel!

Langs de ene kant heb ik wel zin om nieuwe mensen te leren kennen, en gewoon.. ja... ik weet niet goed... maar langs de andere kant ben ik doodsbang voor: groepswerken (hallo, ik ken niemand), lo (dat is altijd zo'n stomme les xd) en de pauzes (met dan vooral de middagpauze).

Maar natuurlijk ga ik verder met bloggen, ook door het schooljaar heen. We gaan jullie niet beloven om elke dag een artikel te plaatsen, ook niet tijdens het schooljaar. Ik wil namelijk dit jaar er perfect en geweldig door zijn! Aangezien ik blijf zitten en alles voor de 2de keer zie eis ik van mezelf alleen goede cijfers en man wat hoop ik dat dat lukt! En ik wil deze blog niet als afleiding of een hindernis zien om dat 'doel' te bereiken!

x Roos

5 opmerkingen:

 1. veel succes op je nieuwe school! wees gewoon open en vroljk, dan komt het wel goed denk ik :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel, ik zit ook in het 3de middelbaar, ben er niet door en had de keuze óf tso, bso of kso óf blijven zitten. Ik ben ook voor jou keuze gegaan en doe mijn jaar opnieuw in een school waar niemand me kent. Ik vind het wel leuk dat we helemaal hetzelfde meemaken! Dat maakt me alleen niet minder zenuwachtig. Lo maak ik me niet echt zorgen over omdat ik redelijk sportief ben, maar middagspeeltijd word echt een grote hel, en inderdaad groepswerken... het zal wel lukken denk ik dan op sommige momenten, waarschijnlijk zal ik de laatste dagen diep depressief zijn. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat er ook iemand is dat dit heeft voor gehad! Wel eng dat het verhaal hetzelfde is haha ;) Maar inderdaad, ben bang, maar ook wel opgewonden over nieuwe vrienden maken en gewoon een heel nieuw begin. Tegenwoordig trek ik me ook niet veel aan van wat mensen van me denken merk ik... dus hopelijk kan ik met die mood de nieuwe school binnenstappen! x

   Verwijderen
 3. het komt wel goed, je zal wel een leuke indruk maken! als je bent zoals je typt komt dat helemaal in orde :) succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...