zaterdag 4 augustus 2012

TAG: My Perfect Imperfections!

In dit artikel ga ik nog eens een tag doen! Ik weet niet of het voor jullie een interessante tag is, maar ik wou het ook doe voor mezelf. Het is al een redelijk ouder tag. Nu ik moet zeggen dat ik toch even goed heb moeten nadenken wat ik ging zeggen enz. maar ik heb toch gevonden wat ik wou!

Nu, wat is de tag? Wel het komt erop neer dat je 3 dingen verteld dat je niet leuk vind aan jezelf en 3 dingen die je leuk vind aan jezelf. De meeste doen het over het uiterlijk, sommige doen het over het innerlijk, maar ik heb besloten om het over het uiterlijk te doen. Aangezien ik me niet altijd mooi voel enzo... En ook omdat het nog moelijk is als je het over je innerlijk moet hebben ;)
Tumblr_m63m9396ob1r1pv51o1_500_large_large
Ik vond hem bij Dulcecandy87, dit is het filmpje:


3 things that I don't like about myself:
1) Mijn lach, en dan bedoel ik het geluid als ik lach, maar ook gewoon op een foto bijvoorbeeld. Ik vind mijn lach gewoon niet mooi, als ik lach gaan mijn mondhoeken omhoog, maar de uiterste hoekjes gaan weer naar beneden. Als ik met mijn tanden bloot lach dan zie je ook niet veel tand, maar weer meer tandvlees. En het geluid als ik lach vind ik ook echt niet leuk, ik weet niet wat het is maar I don't like it! Maar begrijp het niet verkeerd, ik hou mijn lach echt niet in, als ik lach dan lach ik! Maakt niet uit of ik er nu lelijk uitzie of niet haha ;)
Tumblr_lo3h4imicm1qb3quho1_500_large

2) Mijn huid! Oh wat HAAT ik mijn huid! Het is zo 'vet'! Ik heb ook enorme last van puistjes en echt ik vind dat verschikkelijk! Man ik haat mijn huid! Overal puistjes, sproeten, oneffenheden en ik kan daar gewoon echt niet tegen! Ik wil gewoon een mooie gladde huid hebben die niet te vettig is ;) Maar ja wat gaan we eraan doen? Crème smeren ;p
Tumblr_lygoragsnx1qbs7xvo1_400_large_large
3) Mijn armen, net zoals duclecandy heb ik nogal last van harige armen, ze zijn niet overdreven harig, maar ulg ik vind ze echt te behaard! Ik doe het wel niet af, omdat ik dat gewoon niet echt voor je armen vind en ik wil ook geen stoppels op mijn armen ofzo ;) Als ik gewoon rondloop in een topje ofzo vind ik het niet erg, maar in de klas zit ik liever niet met blote armen!

3 things that I like about myself:
1) Mijn buik. Ik ben er heel tevreden mee! Hij is mooi plat, maar ik ben dan ook weer niet té mager! Weet je ik eet wat ik wil, maar ik heb gewoon een kleine maag en zit rap vol. Dus ik stop gewoon vanzelf met eten omdat ik vol zit ;) Snap je? Super handig natuurlijk! Oh btw kleine tip voor mensen die een platte buik willen: Train je onderste buikspieren door op je elegoben te steunen en je lichaam te leggen als een plank. Als je goede onderste buikspieren hebt dan trek je vanzelf je buik wat in, maar je hebt niet dat sixpack effect (wat mooi is bij jongens, maar niet bij meisjes!)

2) Mijn onderbenen. Ik vind ze gewoon mooi, ze zijn strak en staan heel mooi onder shortjes en rokjes! Ik ben er zeker blij mee, als die bovenbenen nou zouden meewerken haha ;) Maar nee, ik ben er blij mee! Ik probeer dan ook goed mijn benen te ontharen en te bruinen zodat ze er mooi zouden uitzien, maar met de belgische weer gaat het niet lukken!

Tumblr_m874w9pddx1qmdjeto1_500_large

3) Mijn ogen. Ik heb mooie, redelijk grote, blauw/grijze ogen en hele lange wimpers. Ik doe nooit mascara op omdat ik al lange wimpers heb (en omdat ik nog niet zo met make-up bezig ben :o) Vroeger had ik echt van die grote, ronde, fel blauwe ogen en stiekem wil ik die terug, maar deze vind ik ook goed haha ;) Het enige dat ik niet zo leuk vind aan mijn ogen is dat ik echt last heb van donkere kringen. En ookal slaap ik pokke lang, nog blijven ze! Maar daar heb ik consealer voor! (gelukkig heb ik niet echte wallen die uitsteken!)

Wel ik denk dat ik zo alles heb... Eigenlijk kon er bij dislikes nog wel m'n poep bij, ik vind hem toch iets te dik, maar het is niet dat ik me er enorm aan stoor dus liet ik dat maar weg. En ook mijn bovenbenen vind ik niet zo leuk, maar net zoals mijn poep stoor ik me er ook weer niet zo erg aan!
x Roos

3 opmerkingen:

  1. Wel, hier zie ik toch echt dat je prachtige benen hebt!! http://fashionsectionblog.blogspot.be/2012/04/summer-outfit.html
    Greetz

    BeantwoordenVerwijderen
  2. toffe tag! ik vind dat je ook tevreden moet zijn met jezelf, natuurlijk moeten er altijd een paar dingen zijn waar je minder tevreden over bent, dat is menselijk. Als je geen fouten vind bij jezelf heb je een te grote ego meid! maar wees blij met wie je bent en wat je doet, jij ben jij! <3

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...