maandag 7 januari 2013

SIX cosmetics

Ik was zaterdag in Leuven met 2 vriendinnen van me. We gingen even de six binnen voor een handtas en om wat rond te kijken, en toen zagen we dat six nu ook cosmetics heeft! Zoals body butter en lipbalm. Het zag er allemaal echt super schattig en tof uit! Dus nu wil ik jullie even laten zien met wat SIX komt!

Dit zijn de producten (sorry voor de kleine foto's):
Dit zijn de lipglossjes, ze kosten €3,95 per stuk. Wat een normale prijs is voor lipgloss. De kleuren weet ik niet, ik bedoel langs de ene kant lijkt het mij logisch dat het de kleur van de verpakking heeft, maar blauwe lipgloss? Op de site staat er geen verder info over...
Dan hebben ze ook deze schattige lipbalms, ik vind de verpakking echt super schattig! Ik heb de ook geroken en ze ruiken super lekker! Deze kosten €2,95 per stuk. Wat ook een heel normale prijs is.

Deze hand zeep kost €6,95. Toch aan de redelijk prijzige kant vind ik persoonlijk.... Toch voor hand zeep. Nu ja, ik hem nog niet uitgeprobeerd, misschien is hij super fijn.
 En deze shower gel kost €5,95. Deze heb ik geroken, hij ruikt wel fijn. Beetje zoet, maar ook fris. Ook weer zo'n leuke verpakking.
Dan een oogschaduw palet voor €9,95. Als de oogschaduws mooi dekken dan valt deze prijs goed mee. Aangezien er 15 kleurtjes inzitten.
Deze nagelstickers hebben een prijs van €2,95. Dat is dan ook weer een budget prijs, deze stickers zijn namelijk voor over heel je nagel, waar veel merken tegenwoordig mee komen. En dit zijn toch de goedkoopste dat ik ben tegengekomen. Andere gaan al over de 10 euro... Hopelijk zijn ze dan ook goed en blijven ze lang zitten.

Deze schattige nagellakjes voor €5,95. Het zijn van die mini potjes zoals je nu ook vaak tegenkomt bij H&M, dezelfde grootte denk ik. In de drie kleurtjes die je veel ziet in de collectie: blauw, geel en roze. Ik heb het blauw en roze al, maar als het geel goed dekt wil ik ze misschien gaan halen want zo'n geel zoek ik al eeuwen mar ik vind het niet! Gewoon een creme geel, dat vind je nergens!
En dan dit make-up zakje voor €3,95. Het is wel een schattig zakje, maar ik vind de verpakking van de producten toch leuker. Wel een mooie prijs.

Nog een tasje, deze voor €9,95. Ik weet niet hoe groot deze is, ik neem aan dat het de grootte is van een  toiletzak, aangezien de prijs toch hoger ligt dan het andere tasje. Ik weet het niet goed.


Ik vind deze lijn echt wel tof! Was toch verrast toen ik het zag, aangezien je het niet verwacht om cosmetica te zien als je de six binnenwandeld... Het ziet er ook allemaal super tof en schattig uit in de winkel op de rekken! Iets waar je direct naartoe stapt als je in de winkel komt. Laat me weten wat jij van de lijn vind!
xoxo Roos

1 opmerking:

  1. Ziet er inderdaad allemaal super tof en schattig uit! ik ga zeker eens kijken in de winkel! heel fijn artikel x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...