woensdag 9 januari 2013

Winter truien H&M,Topshop,Mango,Pull&Bear

Nu dat het winter is, en ook nog in wat winkels solden. Dacht ik dat het eens tijd werd om jullie wat toffe truien te laten zien. Ik vind truien persoonlijk super tof, ze zitten goed, ze zijn mooi en tegenwoordig ook redelijk 'in'. Vandaag wou ik jullie dus wat truien laten zien die ik persoonlijk wel tof en mooi vind.


We zullen beginnen met de truien van de H&M.

Witte trui €14,95. Een simpele witte trui, maar dan met een rits vanachter een en lengteverschil. Ook verkrijgbaar in een framboos kleur. 
Zwarte trui €24,95. Ook weer een simpele trui, deze keer met wat lossere steken. Ook verkrijgbaar in neonroze en gebroken wit.

Dan wat truien van Topshop

Roze trui €39,00. Het is een soort crop jumper. Hij is dus wat korter dan andere truien, wat het net leuk maakt. Hij is ook nog verkrijgbaar in een munt kleur en zwart.
Witte trui met studs €55,00. Een gewone witte pull (ik denk dat er ook nog een goude draad doorheen zit), met omgevouwen mouwen en studs op de schouders.
Bordeau trui €39,00. Ook weer een crop jumper. De bordeau kleur is een echte herfstkleur dat je nu veel ziet. Ik vind de kleur super mooi! Ook verkrijgbaar in het zwart.

En dan gaan we verder met de Mango.

Blinkende trui €49,99, nu in solden voor €34,99. Dit is ook weer een normale los gebreiden trui, maar hij blinkt en heeft dus wat extra.
Tribal print trui €49,99, nu in solden voor €24,99. Deze trui is redelijk lang en heeft een zwart witte tribal print, echt super tof vind ik zelf!

En dan als laatste de Pull&Bear.

Gestreepte trui €29,99, nu in solden voor €19,99. Dit is ook weer een gewone, maar toffe zwart wit gestreepte trui. Op de foto is het een maat M (super tof, bij de pull&bear site staat er bij elke foto welke maat het model draagt).
Witte trui met bolletjes €29,99, nu in solden voor €19,99. Een simpele witte trui, maar dan specialer gemaakt met nog witte pluizen bolletjes. Ziet er echt nog wel leuk uit vind ik. (ook weer maat M)

En dat waren alle truien die ik aan jullie wou tonen. Er zijn nog heel wat leuke truien in winkels zoals Zara, Pimkie, Forever21, Primark...

xoxo Roos

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...