maandag 11 maart 2013

H&M favorieten: maart 2013

Heeey,

Ik vond het weer eens tijd voor een favorieten-artikel, aangezien ik de h&m site weer veel bezoek de laatste tijd en heel wat leuks op mijn scherm voorbij zie vliegen :)
Helaas pindakaas kan ik momenteel niks kopen want mijn budjet is niet meer wat het was :D
Maar of je nu veel geld in je broekzak hebt zitten of helemaal geen, kijken kan geen kwaad. Dus met dat in het achterhoofd, hier mijn h&m-favorieten!


Laten we maar even beginnen met te zeggen dat ik van bolletjes hou, in alle maten en kleuren. En ik hou ook van leggings, weliswaar niet zoals de americanen het dragen (met een gewone t-shirt erboven) maar wel met een tuniekje of wat langer shirt. Dus vond ik deze tregging echt perfect! :D


Oh lord, give me money..pleaaaase! Ik hou van kleedjes die smal zijn in het midden, en ik hou van blauw en ook van bolletjes..  dus dit is de perfecte combi!

Op deze foto zie je het niet zo goed, maar dit bloesje heeft een supermooi detail vanboven, namelijk dat het doorzichtig is met een versiering. Echt supermooi!

Weeral bolletjes, sorry, favorieten zijn favorieten :) 

Jumpsuits vind ik echt supertof! Ik heb er een van de pimkie, maar ik zou er graag nog eentje bij hebben. Deze is altijd welkom in mijn kledingkast :)

Dit kleedje heeft een beetje dezelfde kleur als de jumpsuit, en ik denk niet dat het me zou staan, maar ik vind het wel mooi :)
Wooooow! Dit is echt gaaf! Ik vind deze grijze kleur echt supermooi trouwens!



 Het kleurverschil tussen het donker- en het lichtblauw vind ik echt heeel tof in dit jeansvest. Ik hou wel van een wat gewassen effect, en dat is hier meer dan genoeg aanwezig.
Een fleurig, zomers sjaaltje! Hierdoor krijg ik echt heel veel zin in vakantie :D
Wooooooooooooooooow!

Deze schoenen zien er echt heeel gaaf uit! moest ik geen steunzolen dragen zaten ze direcht in mijn winkelmand :) 

xx Laura




3 opmerkingen:

  1. dat spijkerblousje is super tof!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat eerste jurkje is echt super leuk!

    Doe je mee met mijn winactie? Je kunt een waardebon van €10,- winnen bij GlamCosmetics. Verdere info staat op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het jeansvestje heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...