zaterdag 30 juni 2012

Catrice Apropos Apricot vs. H&M Peach Me Soon

Ik ben weer terug van weg geweest, zoals je in Laura haar ABC artikel al kon lezen heb ik dus een B-attest... Echt verschikkelijk nieuws vond ik dat! Ik heb zo hard mijn best gedaan en dan nog geven ze mij een B, ook de reden waarom (de buizen die ik heb) slaat nergens op! Maar goed, laten we dat even half vergeten en gewoon met het artikel beginnen!

Ik ga dus twee nagellakjes vergelijken! 
Catrice Apropos Apricot en H&M Peach Me Soon
Oké even de foto die het perfect vergelijkt ;)
(sorry nu staat het overgekeerd) 
Links is het H&M Lakje en recht Catrice.

Omdat er op het flesje van catrice staat dat het 2 laagjes nodig heeft heb ik ook 2 laagjes aangebracht! Maar zoals je ziet dekt dat lakje alles behalve goed! Het H&M lakje heeft 1 laagje en dekt wel heel goed!
Het borsteltje van catrice is wel wat breder, wat ik handiger vind... Het borsteltje van H&M is dan weer smaller en dan moet je verschillende keren lakken voordat je heel de nagel hebt... De flesjes van beide vind ik mooi, maar catrice vind ik dan nog iets beter omdat het rond is en dat zier net iets netter uit, maar H&M doet zeker niet onder! Want bijvoorbeeld bij essence hebben de de dopjes de kleur van de lak die erin zit, maar ik vind het mooier er netter als de dop zwart is... En dat is bij beide het geval! De lakken drogen allebei redelijk snel, het duurt echt niet lang voordat ze drogen en dat is altijd een groot voordeel!!

Maar omdat de kleur van catrice niet denkt is voor mij is de winnaar dus Peach Me Soon van H&M!! 

Van het merk catrice ben ik enorme fan, maar dat lakje het toch iets meer pigment nodig hoor! Ik denk dat iedereen het er wel overeens is, maar Welke vind jij het mooist?

H&M kost €3,95, Catrice kost €2,49
xoxo Roos

3 opmerkingen:

 1. Vind die van H&M mooier omdat die donker is, maar leuke vergelijking, ze hebben veel van elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van de H&M wil ik hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat ze in de fles heel erg op elkaar lijken maar als je ze effectief gaat lakken dat je duidelijk een verschil ziet!
  Als ik in de winkel de keuze had zou ik die van Catrice kiezen, omdat ik die ken.
  Maar nu ga ik zeker dit artikel in mijn achterhoofd houden!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...