vrijdag 29 juni 2012

Guest post: Zomer - Jasmijn Kroon

Eindelijk is het echt vakantie! Het rapport is opgehaald en de zomer kan nu echt beginnen!
Niet zo lang geleden contacteerde Jasmijn Kroon van Kadowereld.nl ons. Ze had het voorstel om een tof artikel voor de zomer te schrijven. Dat zagen wij natuurlijk zitten! Hier is haar artikel:

Ik ga naar het strand en neem mee?
Als het strandweer is of als jij op vakantie gaat naar het buitenland, dan moet je even goed weten wat je wel en niet meeneemt.
 
Als het even kan, laat je telefoon thuis of in het appartement/hotel. Vooral in het buitenland zijn stranddieven actief en ze weten makkelijk de toeristen (jij dus) eruit te pikken. Kun je niet zonder telefoon? Zorg er dan altijd voor dat jouw telefoon voorzien is van een beschermhoesje en dat zand en water dus geen schade kunnen aanrichten. Bij Kadowereld krijg je fair-trade telefoonhoesjes die er wel heel trendy uitzien!
 
Neem genoeg flesjes water mee, want je verliest heel veel vocht tijdens een dagje strand. Ook is het risico op een zonnesteek en uitdroging erg hoog en kan het maar zo zijn dat je de rest van de vakantie ziek op bed doorbrengt. Dat wil je toch niet? Het is echt enorm vervelend als je gekoelde flesjes het kookpunt hebben bereikt. Je gekoelde flesjes blijven koel als je ze in aluminium folie wikkelt of nog beter: Neem een (mini) koelbox mee.
 
Zonnebrandcrème, een zonnebril en badlaken zijn dingen die je gewoonweg niet mag vergeten als je naar het strand gaat. Waar je misschien niet altijd aan denkt is een petje of strohoed die jouw hoofd beschermt tegen de scherpe stralen van de zon. Verder is het natuurlijk verstandig om de zon te vermijden tussen 12 en 3 uur.

Denk verder aan tijdschriften en trek iets makkelijks aan zoals een jumpsuit of vrolijk strandjurkje. En neem goede zin mee! Als je goede zin hebt dan straal je dit ook uit en word je vaker aantrekkelijk gevonden. Wie weet sla je nog een beachboy aan de haak!

xoxo Roos

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...