zaterdag 23 juni 2012

Nieuw bij Zara

Zoals jullie waarschijnlijk al weten schrijven we vaak over de nieuwste spullen die winkels hebben! Ik vind het persoonlijk super fijn om te doen ;) En meestal is dat bij h&m omdat er daar altijd een kleine lading met wat spulletjes bijkomt, deze keer is het immers van zara! Die hebben ook heel wat toffe nieuwe spullen voor de tieners en dames! Dus laten we eens kijken wat de spullen zijn en vooral wat het prijskaartje is ;)
Als eerste echt een super cute kleedje! Hele mooie kleur en heel tof met de kanten stof! 
Maar wel voor €69,95!!

Meer spullen zien? Check de 'lees verder' knop!
Wat dacht je van dit leuke jasje? Het is een demin jasje dat je tegenwoordig heel veel ziet! Het is redelijk kort (wat extra 'in' is!) en het heeft vanboven een bolletjes print! Je moet er wel €79,95 voor over hebben!
Dit rokje is super schattig én heel tribal print! Zoals je ziet kan tribal print ook subtieler zijn, in één kleur! Zo hoef je niet in 1001 kleuren te gaan rondlopen! Voor €39,95 is het van jou!
En ook de maxirok is heel erg in! Net als vorige zomer zie je ze weer veel in de winkels hangen! Dit is een hele mooie rode rok en is op de foto echt super fijn gecombineerd met een nude-roze kleur hemd! Hij kost €49,95 en is super leuk voor op vakantie en dan vooral op warme avonden!
En dit shortje is om verliefd op te worden! Het is een high-wasted short met STUDS! Zoals jullie waarschijnlijk al weten (of moeten weten ;) Zijn studs enorm in! Ook weer voor €49,95 maar ik denk dat dit shortje echt de moeite waard is!
En ook dit topje gaat enorm mee met de mode! De kraagjes zijn super in, de studs zijn super in, en de topjes zonder mouwen maar met brede bandjes zijn super in! Voor €39,95 mag je het hebben!
Deze t-shirt is super cool! Het is een losse t-shirt met een heel toffe print in het midden, en aan de rand veranderd de print! Ik vidn het super mooi en ook heel leuk met de short die we daarnet al zagen! Deze keer maar €19,95!! Hup naar de zara!
Waaa! Een koraal kleurig blousje met studs? Meer kan je niet vragen! Beide kenmerken zijn super in en iedereen houd toch van een koraal keurtje in de zomer? €29,95!!
En ook dit schattig schoudertasje met studs is sinds kort te verkrijgen bij zara! €59,95.
Opvallende hakken nodig? Wat dacht je van deze schatjes?! €59,95 en ze zijn van jou!

En dit was nog maar een hele kleine greep uit alle nieuwe producten van de zara! Er zijn er nog super veel meer! Hopelijk vonden jullie het fijn en begin alvast maar te sparen om minstens één van deze prachtige items de jouwe te kunnen noemen! Ik ben verliefd op deze spullen en wil ze zóó graag! ;o
xoxo Roos

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...