zaterdag 2 juni 2012

Shatters/Crackles + Mini reviews

Hyeee!
Sorry dat ik een tijdje niet geblogt heb, dat komt omdat ik tijdens de LO les op school, tijdens baseball, onderuit geschoven ben recht op mijn poep. Mijn rug is nu goed gekneusd en doet super veel pijn... Ik heb gisteren een hele avond bij spoed doorgebracht dus kon ik geen artikel schrijven!
Vandaag wil ik het hebben over shatters! Zoals iedereen wel weet, zijn shatters nagellaken die openbarsten als je ze over een andere kleur aanbrengt! Ik heb zelf 2 shatters en wil jullie er wat over vertellen. Ook zal ik jullie tonen van welke merken ze shatters hebben!
E53 Black Shatter by OPIE54 White Shatter by OPIE55 Red Shatter by OPIE56 Blue Shatter by OPIE62 Silver Shatter by OPIE63 Navy Shatter by OPIE64 Turqouise Shatter by OPI

Als eerste merk hebben we o.p.i! opi heeft echt super veel shatters! De eerste die ze hadden was de zwarte, vele mensen hebben de zwarte, maar ik vond dat zo hard... Ik ben gegaan voor de zilveren, omdat ik een kleur wou die bij veel past (niet een blauwe of rode) en omdat zwart zo hard en donker is. Ik vind het een hele mooie shatters en is leuk gecombineerd met een licht blauwe of groene kleur! Hij barst heel mooi open! Als je een dun laagje opbrengt zijn de cracks niet zo groot en zichtbaar, dus ik doe altijd een dikkere laag op. Dan crackt de nagellak echt heel mooi open!
O.p.i heeft nu nog een nieuwe shatter uitgebracht: Een goude!
E60 Gold Shatter by OPI
Gold Shatter By o.p.i

Een ander merk dat veel shatters heeft is china glaze!
China glaze heeft echt niet normaal veel shatters (zij noemen het Crackles) en ze zijn nu weer met een nieuwe collectie gekomen: Crackle Glitters:

Jade-D

Glam-More

Gleam Me Up

Luminous Lavender
Veel mensen zijn echt enthousiast over de crackles van china glaze, blijkbaar zijn ze heel goed!

Maar ook budget merken hebben crackles, denk maar aan essence!
Zij werken met stappen, een base coat en dan een crackle erover heen. Je kan de lakjes natuurlijk ook apart kopen, want dat is gewoon een verkooptruk: "je moet de eerste stap kopen, anders werk de 2de stap niet", maar je kan er natuurlijk eender welke kleur onderaan doen! Deze lakjes lijken mij heel goed en als ik nog eens ergens in een stad ga shoppen koop ik er eentje, want in onze kruidvat hebben ze geen nail art meer... ;(

De action heeft ook shatters, en die werken ook met stappen! Ik heb er een setje van gekocht (omdat het zo goedkoop is) om een keertje uit te proberen! 
Bron van deze foto
Ik heb het eerste setje, ze gebruiken een glitter nagellak als basecoat, maar die heeft niet veel kleur dus die gebruik ik daar niet voor. Dan een witte crackle en een top coat. De top coat heb ik in mijn kastje gestoken als 'clear polish' dat ik kan gebruiken voor ombre nagels of dat soort dingen dat je niet met je goede topcoat wilt doen. De crackle is wel mooi, maar soms trek 'ie een beetje de onderste laag mee open. Maar dat valt wel mee. Je moet de onderste nagellak gewoon heel goed laten drogen voor je de crackle opdoet. Ookal lijkt de onderste laag droog, dan moet je nog 5 minuten wachten ;) Ik vind dat 'ie dus wel tof werkt! Het enige nadeel is dat de lakjes enorm stinken! Je moet echt goed verluchten als je het hebt opgedaan. Als het op je nagels zit heb je daar niet zoveel last van...

En zo zijn er nog super veel andere merken!
Ik vind shatters wel mooi, maar doe ze niet heel vaak op. Ik weet niet goed waarom... Meestal doe ik ze op als ik geen tijd heb voor nail art. Want dan heb je toch nog iets specalers op je nagels dan een gewoon kleurtje. Eigenlijk moet ik nog eens een shatter opdoen want het is lang geleden!

Wat vinden jullie van de shatters/crackles?
xoxo Roos

3 opmerkingen:

 1. hebben ze bij de action ook crackle nagellak? wat grappig! Dat had ik echt nooit verwacht! Ben benieuwd! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf denk ik zo'n 15 crackle lakken en draag ze zelf vaak over mijn lak heen als die begint te chippen! Ik vind het een erg leuk effect geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke setjes !
  liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...