donderdag 21 juni 2012

Is This The Worst Nail Trend Ever? -YES!

Oh ik ben zo blij! Ik heb namelijk net gedaan met leren voor mijn laatste 2 examens morgen en ben super blij dat we er dus bijna vanaf zijn! Ik zat wat rond te kijken op het internet en zag dit artikel over een nagel trend. Ik had er al eens over gehoord en wat foto's van gezien, maar omdat er uitdrukkelijk een vraag stond in de titel (Is the the worst nail trend ever?) wou ik er even op reageren!

Jullie weten denk ik wel dat ik nogal in to nail art en zo ben! Wel jullie hebben zulke nagels vast al zien langskomen op het internet:
Mijn antwoord op de vraag? JA!
De nagels zijn geinstpireerd op eenden pootjes:
Inspired by...
Wat dus eigenlijk al niet veel goeds voorstelt.. ;) Nu ja, ik kan misschien, heel misschien begrijpen dat sommige mensen het leuk vinden... iedereen vind iets anders leuk, maar dit vind ik er toch wel over gaan! Hoe kan je nu iets doen met die nagels? En hoe zorg je dat ze niet breken? Krab je jezelf niet? Ik heb veel vragen en weinig antwoorden...

Ik neem aan dat dit gel- of acryl nagels zijn, want een andere verklaring vind ik er niet voor, het is nogal onnatuurlijk! Hier zijn nog wat foto's:Ik vind het verschikkelijk lelijk, sorry maar dat is mijn mening!
Als jullie nog meer foto's willen zien, of reacties van andere mensen willen lezen kunnen jullie even het artikel bekijken!

xoxo Roos

2 opmerkingen:

  1. Jah, dat ga ik dus niet doen =], lijkt me ook hartstikke onhandig. De nagellak van de tweede foto vind ik dan weer wel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Iel, hahaa ja.. IEL! ik vind het lelijk :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...