zaterdag 8 september 2012

3x Herfst outfits!

Heeey allemaal,

Ik bedacht me net dat het heel lang geleden was dat ik nog outfitjes had gedaan, en aangezien ik zoveel mooie dingen zag hangen in de webshops, ben ik maar meteen aan de slag gegaan! Eerst wou ik er gewoon septemberoutfits van maken, maar ik heb er herfstoutfits van gemaakt omdat ze best warm zijn en september toch nog voor een groot deel tot de zomer behoort.
Ik ben heel erg blij over de outfits die ik vandaag heb gemaakt, dus laten we maar meteen beginnen met het  te laten zien!

De eerste outfit heb ik redelijk warm gemaakt. Ik hou heel erg van bloemetjes, streepjes en bolletjes! Daarom vind ik deze outfit ook echt leuk. Ik zou hem zoo aantrekken. De broek van welikefashion.com is van dat nepleer, wat ik erg leuk vind. OOk de schoenen zien er prachtig uit naar mijn mening! Moest je de eerste outfit te braaf vinden, is deze misschien wat meer voor jou. Hij is net een tikje rebels, en dat kan wel vind ik. Dit is een perfecte outfit voor de herfst omdat het toch allemaal nog vrij luchtig is met het dunne bloesje (waar ik trouwens verliefd op ben) en het jeansjasje. De zilveren armbanden van H&M en de black boots maken de outfit tot een mooi geheel.
Dit is denk ik de meest basic outfit van de drie, en ook mijn favoriet. Vooral de match van de okergele (dat is nu een echte trend aan het worden) pull en het sjaaltje van Forever21 vind ik helemaal tof. Ik was nog aan het twijfelen voor misschien een laars met een wat hogere hak, maar ik vond bij deze outfit de pimkie-laars geweldig staan! Ook de tas van Pull&Bear is wel mijn ding.

Dit waren alweer de drie outfits. Ik hoop dat jullie er misschien wat inspiratie kunnen uithalen!
Welke van de drie is jouw favoriet? Ik hoor het graag.

Oh, als je trouwens wilt dat ik vaker outfits maak, laat het dan ook even weten.

xx Laura
4 opmerkingen:

 1. leuke collages!ik vind de eerste het leukste :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de eerste het leukst, maar dan met de hakken van de tweede! zoo mooii!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste is leuk, de tweede is leuk, de derde is leuk.
  Ze zijn gewoon allemaal heel mooi en leuk in elkaar gestoken!
  Heb ook ineens alle andere artikels met van die outfits bekeken, je hebt echt een toffe stijl.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...