dinsdag 4 september 2012

Glitterlakje hema!

Heeey allemaal,

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete lakje zien: een glitterlakje van de hema. Ik draag het over een andere kleur omdat ik dat gewoonweg het mooiste vind.
Het lakje heb ik gekregen als kerstcadeautje van een supergoede vriendin vna mij, en echt waar, ik ben er haar zo dankbaar voor!

Showtime!
(Mijn fototoestel wou spijtig genoeg op het einde niet meer goed trekken, dus dat is stom, maar ik heb de beste foto eruit gepakt.

Dit is dus het eindresultaat. 1 laagje roze lak van een doos die ik ooit is in de Inno heb gekocht, en waarvan dit lakje het enige is dat goed is en 2 laagjes hema glitterlak! Ik vind het echt heel erg leuk en ben er dus heel tevreden mee.

De kleur die ik eronder draag is, zoals ik al zei roze. Nee, eigenlijk is het tussen roos en rood in. Ik draag hem redelijk veel omdat ik het een leuk kleurtje vind wat je in elk seizoen kunt dragen.De glitterlak kun je natuurlijk ook subtiel dragen, in 1 laagje en dat ziet er als volgt uit:

Ik vind het persoonlijk toch leuker met 2 laagjes!

Het borsteltje smeert goed, en de glittertjes verspreiden zich ook vanzelf mooi over je nagel. het blijft ook redelijk lang zitten vind ik, echt handig! Ik vind ook dat het niet zoooo moeilijk is om hem er af te halen, maar het is en blijft nu eenmaal een glitterlak!

Zo, dit was mijn favoriete lakje!
Wat vind jij van glitterlakejs?

xx Laura
2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...