maandag 10 september 2012

Back To School Haul

Ein-de-lijk kan ik de shoplog/haul uploaden! Echt waar, mijn zus is op vakantie geweest en die heeft vandaag pas de foto's op de pc gezet, was dik geirriteerd maar ik heb nu eindelijk de foto's kunnen trekken! Ik heb het gevoel dat ik heel veel dingen vergeten ben, maar dat maakt ook zoveel niet uit ;d Laten we beginnen!
 Deze 2 topjes van de Pimkie waren per stuk 5 euro en als je er 2 kocht was het nog eens 30% af! Ik kocht het lichte topje vooral voor onder het kantje t-shirtje dat nog komt. Maar de kleur is ook gewoon een geweldige herfstkleur en zie je super vaak! Ook bij broeken!
 Deze map vond ik prachtig! Ik had nog een middelmatige map nodig (kwa dikte) en deze vond ik heel mooi! Ik kocht hem in de club voor 8 euro.

 Dan had ik nog wat materiaal nodig voor po. Ook in de club gehaald!
 Mijn handboeken heb ik gekaft met simpel zilver papier, en ik heb het vak er op die manier op geschreven, samen met mijn naam en klas. Zo kan ik er in het verloop van het jaar nog op schrijven, tekenen of andere mensen er ook laten op tekenen en schrijven ;d
 Deze t-shirt komt van h&m, van dat donkerrood/bordeau kleurtje met vanboven aan de schouders een doorzichtige stof en vanachter een rits.
 Dit is de t-shirt van zara waarover ik het daarnet had, een tof kanten t-shirt in dat typische herfst groen!
Deze prachtige pennenzak, ik vind hem echt heel tof en mooi ;d Ik heb hem van de club... de prijs weet ik wel niet meer ;o
 Dan 2 schriften, het zijn eigenlijk papier blokken die je ook kan uitscheuren en in een map steken, je weet wel met zo'n scheurrandje. Eentje met kleine ruitjes en eentje met lange. Degene met kleine ruitjes gebruik ik als wiskunde schrift en die laat ik dus heel. Van de club.
 Dan heel wat papier ;d Deze zaten met 3 verpakt, ik heb die met lijntjes en lange ruitjes. Maar van de lijntjes heb ik er maar 2 aangezien mijn zus met een blok is gaan lopen ;) Gewoon van de supermarkt :d
 Een schrift met bloemenpatroon en langsbinnnen is de voorkant en achterkrant fluo roze ;d Ook nog een boekje met allemal post-its in en 4 toffe potloden. Allemaal van de hema.
 Een heel los shortje van de H&M, deze kocht ik als pyjama en slaapt echt heerlijk!
 Dit is olie voor in m'n haar, zo pluist het minder hard en ziet het er gewoon veel mooier uit! Van een haar winkeltje in Leuven.
 Een nieuwe gsm! Mijn oude was 3 jaar oud en was half kapot, aangezien ik een nieuw abonnement kreeg heb ik er ook een nieuwe gsm bij gekocht. Deze nokia heeft echt de helft van de wereld, maar dit is de nieuwe versie. Het is gewoon een super goede gsm en de enige mooie die er tussen zat haha ;d
 Een zwart nagellakje omdat mijn zwarte nagellak veel te dik werd en je zwart toch vaak nodig hebt in nail art!
Ook waren mijn oortjes kapot en had ik er nieuwe nodig! Deze roze oortjes zijn gewoon gemaakt voor mij ;d

En dat was het, ik heb deze spullen niet allemaal op dezelfde dag gekocht! Ik ben een keer naar het stad geweest voor kleren, gsm, oortjes en die zaken en dan nog een keer voor echt puur schoolspullen!

xoxo Roos

3 opmerkingen:

 1. Leuke dingen heb je gekocht!! Goed voorbereid :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke items! dat shirtje van de h&m is super leuk :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt heel mooie en leuke dingen gekocht! de t-shirts zijn heel mooi en die map vind ik prachtig! had hem al ergens zien liggen maar ik heb zelf nog fucking veel mappen thuis dus dan mocht ik er geen meer kopen van mijn mama. redelijk logisch wel :D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...