zaterdag 29 september 2012

How to: Leuke kamer

Altijd als ik me verveel wil ik mijn kamer leuk maken en hem gezellig maken. Meestal sla ik daar niet in omdat ik dan niet de juiste spullen heb ect. Ook als ik net een leuke film heb gezien wil ik dat doen. De mensen in die film hebben dan altijd zo'n leuke kamer en dat wil ik ook ;) Wel ik wil jullie in dit artikel wat leuke foto's laten zien van kamer die jullie dan wat op het goede pad kunnen zetten om je kamer leuk te maken! Ook handig voor mensen die hun kamer verbouwen of herinrichten natuurlijk ;)

Tumblr_m6z8amatyv1qhzv6oo1_500_large
Wat ik hier heel tof vind is het lint met de wasknijpers en de briefjes aan de muur! Dat ziet er super cute uit! Ook de bureau vind ik heel mooi, klein maar praktisch  mijn bureau is gigantisch en groen en dat vind ik echt niet mooi! Ook de kast achter het bed is leuk omdat je dan een soort nachtkastje en kast in elkaar hebt, alleen lijkt het mij niet zo comfortabel aan je hoofd?

Tumblr_lpxi5igyer1qdbbywo1_500_large
Hang je favoriete quote in het groot aan de muur, op je kast of dergelijke. Gewoon op een plaats dat zichtbaar is, zodat je er altijd aan kan denken!
Tumblr_lwnijrgj5l1r74ngro1_500_large
En dat kun je ook gemakkelijk personaliseren!

Tumblr_lrselahjjp1qcqsb1o1_500_large
Maak het niet te stijf, persoonlijke spellen, veel kussens en dekens én lampjes aan je bed maken je kamer gezellig en zorgen ervoor dat je graag in je kamer bent. Een kamer die té clean is, daar ben je niet zo graag.

Tumblr_lbvd54rbug1qcg2f0o1_500_large
Maar orde en lichte kleuren kunne het dat ook weer heel leuk maken! Op deze foto zie je ook weer dat je met een kleine kamer ook veel kunt doen! Koop gewoon de juiste meubels! Heb je een kleine kamer? Dan moet je geen giga bureau gaan kopen. Deze schattige smalle bureau werkt even goed! Werk ook met hangkastjes boven je bureau, dat maakt het leuk én je hebt weer meer opberg plaats dat geen ruimte inneemt!

Tumblr_lxgirt1rqj1qc144qo1_500_large
Ooh wat ik ook graag zie dat zijn banken onder het raam, dat vind ik echt gewelig! Dan kan je net als in de film in je dagboek schrijven op zo'n bank ;) En die kastjes erlangs zijn ook super cute! Het enige vat ik niet mooi vind aan de kamer is da giraf (wat doet die daar?) en dat roze, vervaagd patroon dat je terugvind in de bank, het gordijn ding en de lakens.

Zo, dat waren een aantal tips en foto's om jullie wat inspiratie te geven om je kamer leuk te maken! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer ;)

xoxo Roos

Bron foto's: weheartit.com

4 opmerkingen:

 1. leuk artikel! zo'n bankje onder het raam lijkt mij ook super leuk!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk en handig artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah er zitten echt hele leuke kamers bij!
  Die laatste is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel fijn artikel!
  Mooie kamers en leuke stijl!
  Hiermee kan ik zeker wat!
  Nu even gaan vragen of ik mijn kamer mag herinrichten!...
  Oh jammer, het antwoord was nee, maar die quotes en de lichtjes doe ik!
  Kus.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...