dinsdag 4 december 2012

20.000

Danku danku danku! Daarmee willen we even beginnen ;) We kwamen op blogger en zagen bij pagevieuws 20.008 staan! zalig gewoon! Onze blog begin stillaan echt goed op gang te komen en we hebben nu toch en wel wat volgers. Voorlopig steken we wat vast op 25, maar daar zal later wel nog eens verandering in gebracht worden :) Super leuk om te weten dat er toch mensen op onze blog komen en al onze artikels lezen! We hebben ondertussen ook 204 berichten gepost! Toen we dat allemaal zagen waren we toch eens benieuwd naar de volgende zaken:

1) Waar komen al onze bezoekers vandaan?!
Heel wat mensen uit Nederland, dat is de meerderheid. En langs de ene kant vonden we dat verrassend omdat we uit België komen, maar aan de andere kant ook dood normaal omdat er precies meer Nederlandse dan Belgische beauty/fashion bloggers zijn of mensen die naar die blogs kijken.
Maar goed, België stond dan ook op de 2de plaats.
En dan nog veel verrassender al die andere landen! Rusland staan nog in de top 3 en ook veel mensen van de Verenigde Staten en Duitsland, zelfs China, Oekraïne en de Filipijnen staan erbij! Dat is de lijst van alle vieuws, maar als je gaat kijken per week of dag staan er ook nog andere landen bij, die staan niet in deze lijst omdat het dan gaat over 5 tot 10 pagevieuws, maar hier praten we over een meerderheid.2) Welke berichten vinden jullie het leukste?

Hier konden we dan zien welke berichten het meest bekeken zijn, dat zegt natuurlijk niet altijd even veel want zoals die nail art op de eerste plaats en de artikels over celebs, die halen veel pagevieuws omdat mensen zulke dingen ook opzoekt op google en zo op onze site terecht komen... Maar zo konden we ook eens zien welke het meest bekeken zijn!

Verder kan je ook zien wat mensen ingeven om op de blog terecht te komen ect. allemaal wel grappig on te zien!

Maar goed, we vinden het super leuk dat we 20.000 pv hebben en gaan voor nog veel meer! Mocht je nu nog vriendinnen hebben waarvan je zegt 'hmm deze blog is ook iets voor haar' vertel het dan zeker door! Wij willen ons lezers bereik zeker groter maken en zouden het leuk vinden als we eens over die 25 zouden geraken ;) We zijn super blij dat jullie ons volgen en daarom staat er in de zijlijn niet droog 'volgers' maar 'lieve mensen', omdat we jullie lief en leuk vinden ;)

Hope you feel beautifull today,
Roos en Laura

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...