woensdag 26 september 2012

Herfstlook: Inspiratie

Omdat ik zelf altijd een heel gedoe maak rond kleren kiezen en iets leuks en nieuws bedenken, dacht ik dat het eens tijd werd om wat herfstlook ideetjes te tonen! Ik heb zelf een beetje zitten rondkijken en heb een paar leuke looks gevonden waarvan ik zelf denken dat je de kledingstukken wel kan vinden in winkels als h&m, zara, forever21 ect... Dus laten we beginnen!


Hier zie ik mezelf ook weer in rondlopen! Zwarte broeken vind ik altijd heel mooi, het slankt ook af! Die sjaal, ben ik weer verliefd op! Het jeans hemd mag dan wel donker zijn, maar aangezien het los zit en ook nog beneden zakken heeft word het weer wat meer een vest en de mouwen van de shirt die erbovenuit komen is heel mooi! Je ziet het niet goed maar volgens mij is het blousje van kant (love kant!)


Ll_281825742_large

Dit soort outfits zie ik mezelf echt dragen! Behalve de muts dan... Zo'n ronde sjaals vind ik super gezellig en een simpele jeansbroek daar is niks mis mee!

Ll_281825773_large
Zulke vesten zie je ook steeds meer en vind ik persoonlijk prachtig! Ik sta er zelf niet mee omdat die vestje me er nog kleiner doen uitzien, maar fan ben ik wel! En de sjaal is ook geweldig! In de zomer loop ik gans de dag ingewikkeld in een sjaal rond echt geweldig!

Tumblr_mak8dwnfez1qlvr5bo1_500_large
Dit! Deze schoenen! In het bruin, dat zie je nu ook vaak! Hier zijn ze precies wel bij een short gecombineerd, en dat vind ik dan weer vinden! Maar stel je zon' herfstoutfit voor met deze schoenen! Ja!


kwa broeken zit je goed met deze kleuren! Dit zie je toch overal?! Gecombineerd met diezelfde kleur vesten van de h&m met een witte rits? (natuurlijk niet zelfde kleur en broek maar ik bedoel groen bij rood- rood bij groen!) Ik dnek dat we het ons allemaal wel kunnen inbeelden!
En dit was de pull waarover ik het had, deze heb ik zelf ook en ik vind hem super!
H&M Hat, Stradivarius Diy Vest, Zara Pants, Jeffrey Campbell Boots
Dit vond ik ook heel leuk, het demin jasje met studs gecombineerd met dé kleur broek van het moment en leuke zwarte laarsjes. En let op details als de lipkleur die haar broek matcht en het hoedje en de schoenen!

Pieces Scarf, H&M Oversized Blazer, Pull&Bear Yellow Jeans, Goertz Boots
Deze vond ik ook iets hebben! De oker/mosterd kleur vind ik geweldig, ik heb er een vestje van en 2 sjaals en ik vind die kleur heel tof! Ik vind het vooral staan met bruin haar... Dan weer die bordeau kleur in de sjaal en schoenen (ik hou van die sjaal!) en de streepjes op de bloçuse, het hemd, de blazer en de handtas! Dit!

New Look Sweater, Zara Bag, Scarf, Colland Leggings, Shoeshop Boots, Bazaar Socks
De tas, de pull, de sjaal, de schoenen, de kousen waarvan we nog een randje ziet.

En als afsluiter en niet-zo-herfst-achtige-look:
Zara Studded Shirts, Snidel Fake Suede Shorts, Valentino Studded Clutch, Jeffrey Campbell Skate
Ik wou gewoon 3 dingen laten zien:
1) leuke outfit! 2) super cool bewerkt en 3) DIE SCHOENEN ♥


Hopelijk hebben jullie er wat aan gehad! Misschien heb ik voor later nog een kleine shoplog.. helemaal niet groot, maar moesten jullie dat willen zien...

xoxo Roos

2 opmerkingen:

  1. Echt super cool & mooi! :D De 2e en laatste outfit zijn mijn favorieten :) ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. doe collage is super leuk! goede inspiratie :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...