zondag 30 september 2012

Klaar voor herfst & winter met H&M

Om jullie helemaal klaar te stomen voor de hefst en winter heb ik een paar items gekozen op de h&m site die ik heel tof en mooi vond. Het is niet allemaal kleding, ik heb geprobeerd uit elke 'categorie' iets te halen. Dus enjoy!

Wil je weten hoeveel je moet wegleggen voor deze items of waarom ze erbij zitten? Klik dan even verder!
a. Trui € 34,95, ik vond hem heel cute staan en hij ziet er lekker warm uit! Let wel op, als je hem wast kan hij waarschijnlijk nog wat krimpen. Hij is er ook in het mintgroen.

b. Schoenen €19,95. Ze zijn lekker stoer met een pels vanbinnen om je toch warm te houden. Ik vond het hele toffe schoenen! Natuurlijk zijn botjes met een hak onder nog leuker, maar die hebben ze niet bij h&m of staan allesinds niet op de site ;)

c. Pantoffels €14,95. Die zagen er zo lekker warm uit! Ze zijn er ook in het donker grijs, maar ik vond deze leuken! Natuurlijk rapper vuil, maar dat boeit me niet ;) Met zo'n tof strikje!

d. Gezichtsmasker €1,95. Voor tijdens je lekker warme en lange bad! Oh, dat is het leuke aan de winter! Lekker lang in bad liggen en je verwennen! In de zomer neem ik altijd een douche omdat een bad zo warm is! Er zijn nog 2 andere soorten maskers, maar deze is met chocola!!

e. Wanten €9,95. Twee jaar geleden kocht ik soortgelijke wanten in de hema, ook voor ongeveer 10 euro. Ondertussen is er eentje een beetje kapot en heb ik graag nieuwe! Deze zien er goed uit! Alleen hoop ik dat er iet van fleece inzit anders komt er nog altijd veel wind door! Die van de hema dat is gewoon voering en dat is niet zo handig, dan loop ik in putje winter nog met 2 paar rond...

f. Wollen kniekousen €7,95. Oooh nog zo warm! Ze zijn er ook in donkergrijs en zwart. Zulke kousen zijn gewoon super voor thuis te zitten met je voeten warm, maar ook om nog een randje boven je botten te laten komen! Super schattig én warm!

g. Nagellakset €5,95. Hier heb je 5 leuke winterse kleurtjes! Inclusief een matte polish! Ik vind het een heel tof setje! En voor niet veel geld, toch?!

h. En als laatste Skinny Low Jeans € 29,95. Ik wou er nog een broek bij, maar zo'n gewone jeans is zo saai. En aangezien nu die kleuren erg in zijn en je zulke broeken o-ve-ral ziet lopen, dacht ik kom dat smijt ik erbij ;) Vele combineren het herfst groen met het hefst bordeau en zwart, dat dan aan de hand van een bordeau broek, maar ik heb liever gewoon een zwarte broek, met m'n bordeau t-shirt en mijn hefst groene vest! Zo'n zwarte broek staat met alles, maar zo'n bordeau broek niet... Maar ik blijf het graag zien!

Hopelijk heb je er iets aan gehad! Laat me weten welke items jij het leukste vind en wat jou favoriete trend is voor deze hefst!

xoxo Roos

5 opmerkingen:

  1. die bordeaux rode borek is super leuk!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel leuke itemd! en de collage is super mooi! met welk programma doe je dat? plees zeg niets ingewikkelds dat je moet downloaden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk gedaan Nichtje :D xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit soort artikels moet je echt vaker doen!
    Samen met de 'Favoriete muziek van...' artikels!
    Kus.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...