vrijdag 2 november 2012

Favoriete muziek Oktober 2012

Zoals elke maand weer een artikel met de favoriete van de maand! Deze keer ben ik iets later dan normaal, en zit er ook een liedje bij dat pas in de mand november is uitgekomen, maar alsnog wou ik een artikel maken omdat zulke artikels nogal in de smaak vallen. Ook vond ik het nogal vroeg om het favoriete muziek van november te noemen ;) Maar goed, laten we dan maar beginnen met het liedje van november:

One Direction - Little Things
Zooooo'n mooi liedje! Oh, jullie weten nu wel al dat ik een directioner ben en dit liedje is zo zalig! Het is geschreven door Ed Sheeran en gezongen door One direction, hoe kon het ook anders dan dat het een prachtig liedje zou worden?! (btw vandaag is de videoclip uitgekomen om 18u, en is hij niet perfect? ;)


Little Mix - DNA
Ik ben ook een fan van little mix, ik zou me nu niet echt een mixer noemen, ik vind hun muziek gewoon fijn. Het is niet zoals one direction... Ik ben een echte directioner omdat ik hun volg op tumblr, hun muziek goed vind en gewoon geobserdeerd ben ;) Maar goed het nummer, ik vind het een zalig nummer! En super mooi gezongen zoals altijd!

Mumford & Sons - Little Lion Man
Waarschijnlijk al bij iedereen afgezaagd, maar ik luisterde het altijd alleen op de radio (en dan voornamelijk als ik in de auto zat en m'n ipod niet bij had) dus ik hoorde het niet heel vaak. Nu heb ik het eens opgezocht omdat ik het toch een mooi nummer vond, en ja het mag dus ook bij de favorieten ;) (aangezien blogger een beetje flipte is het ene lyrics video geworden).

Ellie Goulding - Your Song
Wat een prachtig nummer is dit?! Ik vind het echt super mooi! Ellie Goulding is zowieso een geweldige zangeres vind ik. Ook het liedje 'Lights' vind ik super! Aangezien dat het eindnummer van mijn dansshow was vorig jaar doet het nummer me altijd aan de dansshow denken ;)

Boyce Avenue feat. Alex Goot - A Thousand Miles
Dit nummer is zowieso al heel mooi, maar deze cover vond ik zo goed! Dat ik het gewoon zo op mijn ipod gezet heb ;) Vind het echt heel goed gezongen en stiekem vind ik de cover op het moment beter dan de originele.. ;)

Taylor Swift - I Knew You Were Trouble
Oh wat ben ik blij dat ze met dit liedje gekomen is! Het is een super leuk lied en veel beter dan al haar huppel de pup liedjes! Ik vind het heel leuk en catchy!

The Fray - How to save a life
Al een ouder nummer, maar ik ben het terug tegengekomen en ik vind het prachtig! Ik moet toegeven dat ik wel minder vind dan de bovestaande nummer,s maar ik vind het alsnog ene goed nummer!

Christina Aguilera - Your Body
Echt een gore tekst, maar het nummer heeft ritme en is super goed gezongen, dus boeit het? Nee! ;)

Hopelijk vonden jullie de nummers fijn, maat me weten wat jullie favorieten zijn!! 
xoxo Roos

4 opmerkingen:

 1. Weet je, one direction komt naar België en Nederland en nog andere landen eh in 2013! de verkoop voor nederlands en belgie was vandaag, maar ik heb gehoord dat belgie al helemaal uitverkocht is... zoen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet ik ;) Ik heb een ticket kunnen bemachtigen! Het was inderdaad al na 10 minuten uitverkocht... ;o Nu moeten we wel nog wachten tot in mei, maar dat zullen we wel overleven zeker? Ga jij ook?

   Verwijderen
  2. ohjo zo rap al ö!! ja ik ga ook!

   Verwijderen
  3. ja in nederland dan :)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...