zaterdag 17 november 2012

One Direction Nails | Nail Art Tutorial

Dit was eigenlijk mijn eerste poging... Het is nog niet helemaal hoe ik het wil (en dan heb ik het over de vorm van liam z'n hoofd, niall zn hoofd... ect. ect..), maar ik zou het al eens proberen zodat ik het 1 mei kan, want dan is hun concert in België en dan wil ik dit dus op mijn nagels ;) Ik wou het jullie alvast even laten zien, dan kunnen jullie ook eens zien dat als je iets van de eerste keer probeert, dat het dan nog niet perfect is! Oefenen, oefenen, oefenen en ook wat geduld, daar draait nail art om!


Dit zijn dus de nageltjes, de foto is op het nagelwiel omdat ik het eerst daarop had geprobeerd (ik dacht namelijk dat het grandioos ging mislukken), maar daarna heb ik het ook op mijn eigen nagels gezet, daar heb ik alleen geen foto van omdat ons fototoestel het heeft opgegeven...Maar goed, laten we beginnen! Je hebt toch wel wat nodig!

- Nagellak:
                    - Zwart
                    - Huidskleur of iets nude
                    - Bruin
                    - Licht blauw
                    - Donker blauw
                    - Rood
                    - Lavendel/paars achtig
                    - Geel
                    - Wit

- Een fijn borsteltje of de volgend kleuren in striper: zwart, donkerblauw, rood.
- Dik dotting tool of een kopspeld.
- Een stevige hand en misschien een zus, vriendin of moeder die je andere hand doet.

En dan beginnen we!

- Doe ene basecoat op! Ik weet dat vele deze stap overslagen en als ik eerlijk ben doe ik dat ook soms, maar het moet echt! We willen geen gele nagels!
- Lak al je nagels wit, dit is de basis kleur.
- Dan ga je de vorm van de mannetjes tekenen in zwart, nog niet de details want je moet het met kleur gaan inkleuren en dan moet je er toch terug over met zwart...
- Dan vul je het in, zoals je ziet herken je one direction vooral aan de kleding, pak ene zwarte balze voor Harry, een basebal vest voor Zayn, een hemd voor Liam, polo voor Niall en streepjes voor Louis.
- Ook het haar maakt de mannetjes herkenbaar! Krullen voor Harry, hoge kuif voor Zayn, bless achtige krullen voor Liam (ik weet dat ondertussen zijn haar anders is...), golvende bless/kuif voor Niall en een simpel kapsel voor Louis.
- Dan kan je met de details in zwart beginenn, zoals golven in hun haar, knoopjes op hun kleding, hun ogen...


Tip voor je slechte hand!

Ik vind deze tip persoonlijk heel handig! Als je slechte hand niet goed lukt kan je een plasic botenhammen zakje pakken. Daarop je figuurtjes lakken, het dan goed laten drogen, eraf trekken en met een doorzichtige lak op je nagels 'plakken'. 

En dat was het, denk ik, voor vandaag! Als je nog vragen hebt mag je die zeker stellen! Hopelijk vonden jullie het een handige tutorial!!
xoxo Roos

5 opmerkingen:

 1. ze zijn zeker goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh my fucking god!
  dit is geweldig!!!!!!!!
  super goed gelukt
  en wow wat ben jij goed in nail art
  ik begin ook een beetje het one direction virus te krijgen
  maar ik zie het niet als een virus, want ik vind het leuk!
  ik ga trouwens ook naar hun concert in nederland
  hopen dat paul er ook bij is! zal wel zeker?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...