maandag 19 november 2012

Little Mix

Oh wat hou ik ervan om artikels te maken over bekende personen! Ik dacht laat ik nog eens zo'n artikel maken. Meestal vind ik nooit iemand of weet ik niet over wie ik het moet doen, maar opeens dacht ik 'maar natuurlijk! Little mix!'. Laura en ik zijn allebij fan van hun! Hun stijl is geweldig en ze zingen prachtig! Dus vandaag laat ik jullie wat leuke outfits van hun zien en liedjes van hun horen!

Laten we beginnen met de namen! Want misschien weten jullie niet hoe ze noemen en als ik dan over een persoon praat dan moeten jullie natuurlijk wel weten wie wie is!

Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards, Jesy Nelson en Jade Thirlwall.

Voor de mensen die hun niet kennen:
Ze deden in 2011 mee aan x-factor. Net zoals One Direction deden ze allemaal apart auditie en werden ze samengezet. Uiteindelijk hebben zij x-factor wel gewonnen! Hun eerste single was 'Wings':
De accoustische versie hiervan vind ik persoonlijk heel mooi!
En nu hebben ze natuurlijk hun nieuwe en eerste album! Met de hit 'DNA'
ik vind dit zo'n leuk lied! Wings heb ik namelijk al platgespeeld en nu heb ik dit liedje om plat te spelen! Ze zingen toch echt prachtig?

Ook dit vond ik prachtig:


En dan zijn er nog twee liedjes die ik jullie wil tonen! Het eerste is een liedje uit de x-factor dat ik heel goed vond van hun. En het tweede vertelde Laura me onlangs en dat vind ik zo geweldig dat ik het ook aan jullie toon!

Wat kunnen ze zingen! En dan nu even over hun stijl, want die is ook super gaaf!

Op deze foto vind ik hun allemaal echt super mooi! 
Hier vind ik vooral Jesy heel leuk! Perrie haar haar vind ik niet zo geweldig hier en met dat zwart als topje ziet ze er een beetje bleek uit.. En Jade vind ik toch mooier zonder pet. Maar Jesy is echt super mooi met ene muts en haar haren zijn gewoon zo mooi! 


Oh voor ik het vergeet: Perrie is samen met Zayn.. Alhoewel ik het niet goed meer weet... eerst waren ze samen, dan uit elkaar en ik denk nu terug samen...

(btw vinden we Zayn allemaal niet mooier zonder die blonde lok in z'n haren? Ik wel!)

(toen ze x-factor wonnen)Ik hoop dat jullie deze artikels leuk vinden, ik vind ze super tof om te maken dus als jullie ze dan leuk vinden doe ik het toch niet voor niks ;)
Laat me zeker weten wat jullie van little mix vinden! 
xoxo Roos

4 opmerkingen:

 1. ik kende ze nog niet! echt super leuk :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dank je zo hard dat je dit artikel gemaakt hebt!
  ik kende ze nog niet en ik vind hun nu echt gewoon geweldig!
  zeker meer van deze artikels maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. weet iemand aar ik kleren kan halen die op hun kleding lijkt ? x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...