zondag 18 november 2012

Nail Art Tips

Op deze blog kan je vaak nail art tutorials lezen, ik ben er dan ook echt mee bezig! Elke weekend maak ik een nieuwe nail art en soms ook woensdag. Soms maak ik er dan ook een tutorial over. Veel mensen zeggen me altijd 'Hoe doe je dat toch?' of 'wow dat kan ik niet'. Maar het is makkelijker dan je denkt! Ik heb een paar tips voor jullie zodat het beter lukt!

Natuurlijk is de eerste en grootste tip gewoon oefenen! In het begin waren het ook makkelijke designs dat ik maakte, en stelde het ook niet veel voor. Maar na een tijdje kan je jezelf gaan uitdagen en voor moeilijkere designs gaan!1) Gebruik stipers!
Zoek een fijn borsteltje of koop stipers, daarmee gaat het het makkelijkste! Als je met tandenstokers of dunne dottingtools gaat werken gaat het allemaal maar wat hobelig en onverzorgt uitzien. Voor perfect rondjes kan je wel een dottingtool gebruiken, maar dan moet je niet eens een dottingtool kopen! Iedereen heeft wel kopspelden thuis en die doen het perfect!

2) Lak je nagels na het eten.
Het klinkt misschien raar, maar het werkt! Als je je nagels voor het eten lakt over wanneer je wat honger krijgt dan bibber je veel rapper! Als je net gegeten heb is je hand vaak veel stiller.
Lak je nagels vooral niet net voor het eten! Want dat zit je je maar te haasten en dan zijn je nagels nog nat als je aan het eten bent.

3) Zet muziek op.
Dat helpt bij mij enorm! Muziek of een filmpje op youtube, in de stilte ga je je haasten en wil je rap klaar zijn zodat je iets anders kan gaan doen of terug op de pc kan. Als het opstaat kan je rustig luisteren en haast je je niet.

4) Denk goed na over wat je gaat maken en probeer het eens.
Als je zomaar wat zit te proberen op je nagels, moet je dat er telkens weer afdoen. En geef toe, worden we niet allemaal super ambetant als je heel de tijd je nagellak eraf moet doen met van die irritante nagellakremover?

Tips voor je 'slechte' hand. 
bv. ik ben linkshandig dus als ik mijn linkerhand moet lakken die ik dat met mijn 'slechte hand' namelijk de rechtse.

1) Laat je 'goede hand' eerst heel goed droger.
Maakt niet uit als je een uur (dat is overdreven) moet rondlopen met 1 hand gelakt en 1 hand niet gelakt. Lak eerst je goed hand, ga dan wat doen en laat het rustig drogen. En begin dan pas aan je slechte, als je begint wanneer je andere nog niet droog is, maak je de goede kapot en lukt alles gewoon minder goed.

2) Bij een moeilijk design: werk met boterhammen zakjes!
Als het niet goed lukt, mak dan gewoon een plastic zakje, maak het figuurtje dat je wil maken (bv. bij mijn one direction nails, of nyan cat nails), laat dat goed drogen. En dan kan je het erna er gewoon rustig afhalen. Doe wat doorzichtige lak op je nagels en leg het figuurtje erop.

3) Als het echt niet lukt, vraag het dan gewoon aan je moeder, vriendin of zus!
Of maak het zelf en verstop je hand ;)

Hopelijk hebben jullie er iets aan gehad!
xoxo Roos


4 opmerkingen:

 1. wat een handige tips! leuke header hebben jullie ook!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele handige tips! Staan een aantal tussen die ik zeker eens wil gaan proberen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele handige tips!
  en ook hele mooie nagels!
  je hebt ook zulke mooie vingers!
  hoe hou je dat allemaal zo verzorgd?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...