zondag 4 november 2012

One Direction

Ik doe maar wel vaker een artikel over een beroemdheid, dan laat ik hun stijl wat zien en al ze liedjes hebben toon ik die. Maar zoveel weet ik niet altijd van hun. Ik zoek dan gewoon mensen uit met een mooie kledingstijl en hou het ook bij meisjes.

Dit artikel staat even helemaal in het thema van 'One Direction'. Als je niet zo'n fan bent of ze zelfs haat dan heb ik slecht nieuws voor je, en is dit artikel niet echt aan jou besteed. Ben je een grote fan of wil je wat meer te weten komen over One Direction, blijf dan vooral lezen!

Oké waarom kom ik hier nu mee? Ik denk dat jullie allemaal al gezien hebben dat one direction naar België en Nederland komt in Mei 2013 voor de tour van hun nieuwe album 'Take Me Home'. Ik heb tickets kunnen bemachtigen en ga er samen met een vriendin naartoe! Super blij dat ik ben!

Harry Styles - One Direction at London Studios


Ik ga jullie wat meer vertellen over one direction! Eerst even een deel et een korte uitleg voor de mensen die echt niet weten wie ze zijn of hoe ze bekent zijn geworden.

- One direction deed in 2010 mee aan x-factor. Ze deden allemaal apart auditie (en kende elkaar toen dus nog niet). Ze waren door door de eerste auditie, maar dan werd hun gezegd dat ze afvielen. Nadat alle kandidaten wisten of ze door waren of niet werden Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson en Harry Styles teruggeroepen. Ze werden samen in een boy band gestopt. En sindsdien is hun succes begonnen, na x-factor werden ze steeds bekender en ze hebben nu al meer dan 12 miljoen albms verkocht!-

Dat was even een korte intro ;) Nu, hun liedjes. Ik denk dat iedereen het liedje 'What Makes You Beautiful' wel kent! Nu, de meeste denken dan ook dat dat liedje samen met 'One Thing' hun enigste liedjes zijn, of kennen alleen dit liedje. Maar 'eeh' fout, ze hebben een heel album! Zoek maar eens op! Hun albm noemt 'Up All Night'.
Voor mij is dat liedje echt 'oud', ik bedoel als ik dat hoor... Lange tijd geleden! Maar goed, zoals ik in het begin van het artikel al zei, hebben ze nu een 2de album dat 9 november in de rekken komt te liggen. Het nummer dat een beetje What Makes You Beautiful 'vervangt' in dit album is Live While We're Young
Woep woep, haha ik vind dit een super leuk liedje! En heb het dan ook al meer dan 100 keer afgespeeld ;)
Gisteren is de videoclip van hun 2de liedje dat 'released' is van hun 2de album online gekomen: Little Things, dit nummer is zo prachtig! Ed Sheeran (een goede vriend van One Direction) heeft het geschreven!
Ook dit nummer heb ik al goed zitten afspelen! Ik vind het super mooi, en die videoclip... Hold me ;)
Er zijn trouwens ook net een heleboel liedjes gelekt! Ik vind dat stom voor hun en ook stom dat zoiets gebeurd, maar dat houdt me nog altijd niet tegen om ze te beluisteren! Ik ben daar gewoon te nieuwsgierig naar en ik heb nood aan nieuwe one direction liedjes ;dOok wil ik jullie de termen Directioner en Directionater uitleggen! Er is namelijk een groot verschil!
Directioners zijn fans, maar grote fans! Die 'alles' van hun weten. En Diractionaters zijn een beetje de 'fake fans'. Hier een filmpje (als je een directioner bent zie je alle fouten, als je niet veel van hun weet vind je het maar raar. Even voor de duidelijkheid, in het filmpje laten ze je zien dat de directionaters doen alsof ze alles van one direction weten... Je zult ook zien dat ze vooral What Makes You Beautiful kennen en geen andere nummers, en er zitten heel veel verwisselingen tussen bandleden in enz. let ook op de uitspraak van Louis)
Als je een grote fan bent vind je dit filmpje hilarisch en word je ook een beetje gefrustreerd, dan zit je daar maar nee niet waar het is zo.. blablabla ;)

Maar goed, heb je nog vragen stel ze dan gerust! Laat me ook weten of je zulke artikels leuk vind! En dan gaan we nu genieten van wat foto's!


Ze hebben hun eigen poppen!!

#one direction fact: niall spring super hoog!


Zayn loves himself, Liam houdt van lepels, Niall houdt van eten (Nandos!), louis houd van meisjes die van wortels houden (grap tijdens x-factor) en Harry houdt van katten (zijn eigen kat noemt Dusty).Oh en nog een feit is dat ze harry altijd plagen tijdens zijn solo van What Makes You Beautifull' dan staan ze in een soort V en ja doen ze vanalles ;)

Hier trokken ze z'n hemd open! Ik kan er even geen GIF van vinden....Wat prentjes uit hun liedje 'Little Things'.

Hoe schattig is dit?!

Oh man ik kan echt blijven doorgaan, maar het is nu al te lang aan het worden! Nu ja, hopelijk vonden jullie het leuk! Ik ga nog artikels blijven maken over celebs, maar dit was natuurlijk anders dan anders aangezien ik een grote fan ben en heel veel van hun weet! Van andere celebs weet ik niet echt iets over hun en praat ik gewoon over wat ik vind van hun kledingstijl en al...
xoxo Roos

3 opmerkingen:

 1. ILOVEONEDIRECTION<33.
  Dat filmpje kende ik al haha, zulke mensen zijn er echt en dan wordt ik echt pissig als ze zeggen dat ze alles over ze weten enzo haha:$ leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o wat hou ik van one direction!
  dit is trouwens zo'n goed artikel!
  ben je heel goed in!
  en je hebt er zo'n zalige foto's en GIF's uitgekozen!
  GOD GEEF ME ONE DIRECTION AMEN.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...