woensdag 21 november 2012

Shoplog

Hier ben ik weer! Ik had dit weekend opeens heel wat ideetjes voor artikels en ben vol goede moed wat vooruit beginnen plannen! Zo hebben jullie deze week toch wat te lezen ;) Deze keer een shoplog! Er zitten nog waar spulletjes bij die ik niet toon omdat ze in de was zitten, maar dat maakt nu niet zoveel uit. Het zijn gewoon een paar t-shirtjes...

 Als eerste kocht ik dit hemd bij de H&M, ik had nog geen gewoon hemd en ik vond dat het eens tijd werd! Het lijkt me ook leuk voor tijdens te feestdagen. Met een zwarte kokerrok (ik noem het poeplap..) of een zwarte broek. Op het kraagje zitten trouwens pailletjes, geeft het gewone witte hemd toch iets extra!

 Dat kocht ik dit shirtje, het is niet echt een kroptop, maar het heeft wel de vorm ervan... alleen niet zo kort. Ook de mouwtjes hebben een extra detail. Ook van H&M
 Dan deze sportbroek, om te dansen. Hij is lekker los maar wel dik en warm. Had nog een warme dansbroek nodig voor in de winter aangezien ik ook met de fiets ga... Ik ben de naam van de winkel kwijt maar het is iets met shoe en ze verkopen er sportschoenen en sportkledij.
 Nieuwe nagellakremover van de hema
 Nagellakje van de INO, mooi donker paars!
 Deze gel spray gebruik ik al sinds.. altijd... Ik vind em gewoon veel beter dan een haarspray omdat het je haar mooi op zn plaats houd, maar je kamt het er makkelijker uit en je ziet er niks van. Bij haarspray zie je echt dat je haarspray inhebt en je haalt het er moeilijk uit enzo, maar bij gel spray echt niet! Het voelt nog altijd wel een beetje hard aan, maar je ziet het niet en het gaat er makkelijk uit.
 Vaseline, gewoon omdat het kan ;) Van het kruidvat.
 Deze lekker warme, okergeel sjaal van de Hema, iedereen kent die sjaals wel van de hema en ik vind okergeel zo mooi! Hij zit super lekker, is lekker warm en die kleur is gewoon prachtig ;) Voor maar 6 euro trouwens!
En dan deze wanten! Handschoenen vind ik maar niets! Ik wil wanten!

En dat was het, zoals ik al zei heb ik nog meer gekocht, maar er zit altijd wel iets in de was en ja...
xoxo Roos

3 opmerkingen:

  1. Hele mooie aankopen, die blouse is mooi!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooie blouse
    da wanten zien er ook super comfy en warm uit!
    heel mooi lakje! kunnen we daar nog swatches van verwachten? of doe je zulke artikels niet?
    kus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. tutorial van de bloemen nagels?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...