dinsdag 8 mei 2012

Tip: Start To Run

Hyee!
Tijdens LO (lichamelijke opvoeding) vandaag hebben we bieptest gedaan. Ik weet niet of iedereen het kent, maar het punt is dus dat je moet lopen en voor de biep gaat moet je aan de overkant zijn. De bieb gaat steeds sneller en het is super vermoeiend! Ik heb wel een goed cijfer gehaald, maar samen met nog 2 andere vriendinnen hebben we besloten dat we deze zomervakantie aan onze conditie gaan werken! Één van die vriendinnen stelde 'start to run' voor en dat leek ons een goed idee! Ik wil jullie er wat meer uitleg over geven!

We zullen beginnen bij het begin! Wat is Start to Run nu eigenlijk?
Wel, je kan dus verschillende schema's downloaden. Hier even een stukje info dat ik op hun site vond:


Het is algemeen geweten dat sporten heel gezond is voor je lichaam! Nu rijst de vraag waarom we dan niet allemaal aan sport doen? Het antwoord is nochthans simpel: Je kan pas aan sport doen als je een aangepast trainingschema hebt en over een goede basis beschikt. Dat laatste kan je verkrijgen door een goed schema! Wij van Start to run! gaan u proberen te helpen aan de hand van simpele instructies en loopschema's waarmee u zeker resultaat zal boeken! Alle begin is natuurlijk moeilijk, dit is niet anders met sporten en daarom zal beginnen wellicht gepaard gaan met zweten en zwoegen. Maar het resultaat van het zweten en zwoegen mag gezien worden! Houd het gewenste resultaat dan ook voor ogen wanneer je het moeilijk krijgt! Ook je conditie zal sterk verbeteren wanneer je begint met lopen. Je conditie gaat gepaard met je uithoudingsvermogen waardoor je langer actief kan bezig blijven met iets.


Ze helpen je dus met schema's maken. Zo heb je schema's voor beginners en ook voor gevorderden. Het is belangrijk dat je goed opbouwt! Ook als je naar de fitness gaat is een goede tip om op de loopband te beginnen met bijvoorbeeld 10 minuten en dat een week lang te doen en dan de volgende week doe je 15 minuten en da week daarna weer langer. (dat is maar een voorbeeld want ik weet niet hoe lang je zou gaan lopen!). Maar je moet dus opbouwen! Hier is een veelgestelde vraag van de site met hun antwoord:


Ik heb geen loopervaring en zou toch graag aan mijn conditie werken?In dit geval is het aan te raden om te beginnen met lopen met een opbouwend loopschema voor de absolute beginner, onze loopschema's helpen u op weg om 5 kilometer te kunnen lopen in 10 weken! U kan bovenaan onze schema's bekijken en downloaden!


Ben je nu geïnteresseerd dan kan je hier een schema uitkiezen en downloaden!
xoxo Roos

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...