vrijdag 4 mei 2012

The Ultimate Dance Battle 2012

Hyee!
Vandaag even een artikel over iets helemaal anders dan beauty of fashion of andere dingen ;) Want zoals we al zeiden, we bloggen over wat wij interessant vinden! En deze keer wil ik het hebben over The Ultimate Dance Battle (#TUDB)! Aangezien iedereen het toch wel kent en het populair is ;) Ik ga jullie wat vraagjes stellen, wat dansen tonen echt de moeite waard!
We zullen beginnen bij het begin! De choreografen! (ik ga de foto hierboven even "rond"):
- Michel: Jazz
- Jaakko: Latin
- Thom: Ballet
- Vincent: Hiphop
- Min Hee: Modern

Ik zal jullie van elke choreograaf een dans laten zien dat ik het beste vond (de links zij van de site van VTM (de post waar het in belgië word uitgezonden) omdat de filmpjes niet op youtube staan... Je zal dus op de link moeten drukken SORRY):

- Michel: http://vtm.be/the-ultimate-dance-battle/artikel/team-michel-brengt-spaanse-passie-in-de-studio
- Jaakko: http://vtm.be/the-ultimate-dance-battle/artikel/zelfmoord-als-onderwerp-voor-de-eerste-choreo-van-team-jaakko

De favoriet van vele is team Vincent... Ik was in het begin (voor de lifeshows en ook nog de eerste lifeshow) ook fan van team vincent, maar ik vind het steeds slechter en ik vind team... THOM steeds BETER! Ik vind ze nu zelfs echt goed! Kijk nu naar de 2 filmpjes die bij Team Thom staan, ze zijn beide van lifeshow 3, prachtig, toch?!

Team Thom en team Vincent staan nu in de finale en ik wil dat team Thom wint, maar ik vrees er een beetje voor! Team Vincent heeft gewoon super veel fans! Sarah van team Thom is dansjuf en heeft een hele dansschool achter haar... Maar jullie moeten stemmen voor team Thom ;) Oké nee stem naar jullie gevoel, maar zeg eerlijk als je puur naar de dans ziet.... Ja....!
op de poster staat RTL5 dat is de zender voor in Nederland, de zender voor België is VTM.
Kijk dus deze zondag om 20:20 (?) naar The Ultimate Dance Battle!
xoxo Roos

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het een heel fijn programma. Super hoe alles in elkaar gezet wordt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk zelf niet naar dansprogramma's, ik vind ze een beetje saai soms. De dansen zelf zijn meestal wel heel mooi!
  liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Team thom! Spikey lee was mijn dans leraar! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik was ook voor team thom, ik had het wel zien aankomen dat team vincent ging winnen, maar zoals iedereen zegt: het was populariteit tegen kwaliteit! tja... maar doet denden niet mee aan sytycd? zou zo geweldig zijn! ik hou van die kerel haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inderdaad ook al gehoord dat hij meedoet aan SYTYCD, maar ik weet dat ook allemaal niet zeker... Ik kijk zowieso naar sytycd maar als Denden erbij zit word het natuurlijk nog wat leuker ;)

   x Roos

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...