donderdag 3 mei 2012

H&M Nagellak - Peach Me Soon

Hyeee!
Vandaag een soort review van een nagellakje! Namelijk een lakje van de H&M: Peach Me Soon uit de gewone collectie! Waarom dat lakje?
1) Vele mensen zijn niet zeker of H&M Lakjes wel zo goed zijn...
2) Ik heb hem gisteren op gedaan...
Ik heb een hele tijd geleden een ander lakje van H&M gekregen dat was een blauwe en die was heel goed, nu heb ik dit lakje gekocht omdat ik eens wou zien of van die lakjes wel dekkend zijn, aangezien het een peachie kleurtje is! Dus dit is het lakje dat ik ga reviewen:
Het typische flesje van H&M natuurlijk! Zoals je ziet uit de gewone 'normale' collectie, want H&M heeft vaak van die mini collecties met zo 3 potjes bij elkaar die dan extreem klein zijn ;) Daar zit dan altijd 1 kleur bij dat ik wil hebben, maar de andere 2 potjes die niet...
Wil je weten hoe dit kleurtje eruit ziet op m'n nagels en wat ik ervan vind? Klik dan even op "lees verder"!
Dus dan beginnen we met de revieuw! Dit is het kleurtje op mijn nagels:

Zelf vind ik het een hele mooie kleur! Het doet me denken aan het lakje van catrice dat ik al heb: Apropos Apricot. Maar dat lakje is niet echt dekkend... Er staat wel op dat het 2 laagjes nodig heeft, maar toch zijn er nog véél meer laagjes nodig! Dus heb ik deze gekocht om te zien of die beter is... (dit lakje heb je trouwens al kunnen zien in mijn Shoplog van in Antwerpen btw al onze shoplogs beginnen met die foto). 

Nu dacht is: "Yes, ik ben de prijs vergeten, maar omdat ik er al een shoplog van heb gemaakt kan ik die daar zien". Maar nee hoor, toen heb ik de prijs er niet bij gezet! Maar hij koste rond de 3 à 4 euro!

Het is dus een fijn lakje, op de foto heb ik 2 laagjes op, ik heb gisteren 1 laagje op gedaan, maar vandaag had ik nog gezien dat het niet goed genoeg dekte op het witte randje van mijn nagel. Dus heb ik nog een heel dun laagje aangebracht en nu dekt 'ie perfect!

Ik vind het dus een fijn lakje! H&M is zeker en vast goed genoeg om nagellak bij te kopen! Zeker budget en ik koop zo goed als altijd budget nagellak.... Heel mooi kleurtje trouwens! Ze heben nog heel veel kleurtjes, maar vooral de basis kleuren zeg maar... Maar ook een heleboel andere! Dus ga zeker eens kijken!
xoxo Roos

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...