dinsdag 24 juli 2012

3 reisoutfits!

Heeeey allemaal,

Vakantie doet mij denken aan reizen, wat ik er het allerleukste aan vind! Om de stukjes van de wereld te ontdekken waar je misschien niet meer dan een foto van hebt gezien. Ik ga dit jaar naar Kroatie, blijkt dat een heel erg mooi land is! Maar bij reizen horen natuurlijk outfits, en als je wat inspiratie nodigt hebt, lees dan gerust verder.

En daar gaan we, een prachtige outfit zodat direct alle ogen op je gericht zijn en iedereen rond je groen ziet van jaloezie! Deze outfit is leuk als je de eerste dagen wat gaat verkennen!
Ikzelf vind de outfit echt super, en ik wil die armand van Asos! Er staat peace op en hij is metaalachtig. OOk de schort van Forever 21 spreekt me heel erg aan!De tweede outfit is ideaal voor als je naar het strand gaat, of als je kleine stadjes gaat bezoeken. Het oranje shortje geeft de outfit wat kleur, want de rest is vrij somber. Toch vind ik dit een geweldige outfit en zou ik hem zelf zeker aantrekken! Maar natuurlijk ga je 's avonds misschien ook uit eten in van die kleine gezellige restaurantjes (behalve als je een all-in-hotel hebt natuurlijk)! Ook daarvoor heb je misschien wat outfit-inspiratie nodig, en ik hoop dat ik je daarmee nu geholpen heb! Het is een leuk zomers kleedje, maar in combinatie met de blazer en de oorbellen staat het toch wat sjieker! De leuke sandaaltjes en handtas maken de outfit compleet!

Alledrie de outfits vind ik erg leuk, maar mijn favoriet is toch de tweede!
Welke is jouw favoriet? 

xx Laura2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...