woensdag 4 juli 2012

Essence trend edition “colour arts”

Essence komt nu ook met een nieuwe collecite/ limited edition: Essence trend edition “colour arts”.
Met allemaal fijne en kleurrijke producten! Deze is verkrijgbaar in Nederland in september 2012 en vanaf half augustus t/m half september 2012 in België. Let daar dus even voor op! Maar laten we gewoon de producten bekijken!

01 studio 54 02 smell the caramel 03 box of chocolates

04 broadway starlet 06 WOW it's orange07 safety first 

 09 be my BRIGHTSsmaid 10 fairy dust 11 cotton candy

12 miss piggy's lollipop 14 strawberry smoothie 16 blueberry muffin


  18 little mermaid 19 kiss the frog 20 black sparrow

De essence colour arts pigments! €2,49 voor deze pigmenten!
Als eerste dit speciale flesje! Het is voor je nagels en dit is wat je ermee kan doen: De transparante nail base kan gemixt worden met één of meerdere kleuren om totaal nieuwe kleurcombinaties te maken. De base kan ook gebruikt worden als top coat.  Voor €1,59, een hele fijne prijs dus!
Dan dit kwastje. De essence colour arts multi tasker. Het is een applicator die speciaal ontwikkeld is om ervoor te zorgen dat de kleurpigmenten op de juiste plaats worden aangebracht. Het is een allround applicator, en voor €1,29 is 'ie van jou!
De essence colour arts lip base. De ideale basis voor het aanbrengen van kleurpigmenten op de lippen! Breng eerst de transparante lip base aan en breng daarna de gewenste kleurpigmenten aan met de multi tasker. De colour arts pigmenten zijn ook ideaal voor het creëren van unieke combinaties. Voor €1,79.
Deze essence colour arts mixing jars zijn er om je favoriete pigmenten te mixen met elkaar! Ze zijn verkrijgbaar in een set van twee voor €1,29.
ess. colour arts eye base
De essence colour arts eye base Voor een langdurig houdende make-up. De superfijne, transparante eyeshadow base is gemakkelijk aan te brengen en zorgt ervoor dat de oogmake-up expressief toont en zeer lang blijft zitten. De perfecte basis! Voor €1,79

Zo dat was de kleurrijke collectie van essence! Vergeet dus niet in Nederland in September en in België in augustus en september naar het kruidvat en trekpleister te gaan voor deze mooie collectie!
xoxo Roos

1 opmerking:

  1. die pigmenten zijn mooi! daar ga ik er zeker een van halen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...