dinsdag 3 juli 2012

Revieuw: Nivea Bodymilk voor droge huid&Peeling

Heey allemaal!

Iets wat jullie allemaal nog niet van mij wisten, is dat ik een corset moet dragen. Mijn ruggengraat groeit namelijk scheef. Op sommige plekken is het dus nodig dat er heel hard gedrukt word, zodat het recht wordt gehouden. Daardoor krijg ik plekken, waar het corset 'schuurt, die verschrikkelijk droog zijn!
Maar daarvoor heb ik de perfecte bodymilk! Ook ga ik nog even iets zeggen over een peeling van Nivea, omdat die heel erg goed werkt, en misschien een goede tip is voor mensen die nog op zoek zijn naar een goede peeling. (de foto's zijn met mijn ipod getrokken, dus de kwaliteit is wat minder, sorry daarvoor!)

Links de peeling, rechts de bodymilk
Verzorgende Body Milk voor droge huid

Alle bodylotions die ik tot nu toe heb gebruikt werken. Maar ze werken niet lang genoeg.
Bij deze is dat anders, mijn huid herstelt hier echt van! 


De body milk is van structuur redelijk dik, maar hij smeert heel erg lekker! Hij heeft ook een lekkere geur, zo'n echt nivea-geur, je kent het wel :) 
Het nadeel aan de bus vind ik dat hij redelijk groot is, en dus moeilijk om mee te pakken op reis ofzo, maar ook dat het niet echt hygienisch is. Met zo'n bussen heb je vaak dat er langs de randen komt te zitten ofzo, en dat is niet echt leuk! 

Body Peeling voor alle huidtypes
Ook bij deze bodypeeling vind ik maar weinig minpuntjes. Hij zit ook in zo'n bus waar veel aan de rand kan blijven zitten, maar scrub in een potje vind ik lastiger, dus bij dit vind ik dat helemaal geen probleem!

De peeling ziet blauw, en er zitten kleine scrubdeeltjes in, maar gelukkig niet te veel! Het irriteert mijn huid helemaal niet, maar ik vind het juist heel fijn in gebruik! Hij smeert gemakkelijk en hij ruikt naar kamille. Ik houd heeel erg van deze geur, maar dat verschilt van persoon tot persoon.

De bodymilk & de peeling zou ik allebei opnieuw kopen! 
Ben je nog op zoek naar een bodymilk of peeling, raad ik je deze zeker en vast aan!

xx Laura

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...