zaterdag 7 juli 2012

CATRICE Update 08/12

Catrice komt met nieuwe producten voor het herfst/winterseizoen 2012. Ze zijn geïnspireerd op de internationale catwalktrends. De nieuwe CATRICE make-up producten zullen vanaf augustus verkrijgbaar zijn in het standaard assortiment. 

We beginnen met de nagellakjes:


875 It's All I Can Blue, 895 I Am A Lob-Star, 910 Oh My Goldness!, 865 Yellow Sub-Mandarin, 870 Copper Cabana, 880 No Snow Petrol, 890 How I Matt Your Mother, 900 Steel My Heart, 905 Steel My Soul, 915 George Blueney

Zoals altijd zijn de lakjes voor €2,49!

Dan de lippen:
Als eerste deze lipstick, hij noemt lipglow en het is in de kleur 010 One Shade Fits All. Wat maakt de stick zo speciaal? De transparante textuur van de lippenstift bevat oliën die de lippen verzachten en ze laat glanzen voor een natuurlijke, frisse look.
Prijs: €4,99
010 Red my lips, 020 Wine-tastic, 030 Are you red-y?

Dit zijn liquid liptinten! Alle drie rode kleurtjes. Hoe vaker je de kleur aanbrengt, hoe intenser het resultaat. Dankzij de ultralichte, op water gebaseerde formule voelt de lipkleur koel en verfrissend aan op de lippen. De textuur is gemakkelijk aan te brengen dankzij de precisie applicator. 
Prijs: €3,99

Dan gaan we nu verder naar het gezicht:
 010 Toffee Fairy, 020 Rose Royce, 030 love & peace
040 Tink Pink, 050 Apropos Apricot, 060 Rosewood Forest
Defining Blush: Met de hoog gepigmenteerde, zachte textuur komen jukbeenderen nog beter uit en definieer je de contouren van het gezicht.
Prijs: €3,49

010 Fairy Dust

Prime And Fine Highlighting Powder Een wonderbaarlijk lichte poeder die gebruikt kan worden in combinatie met elke CATRICE foundation.
Prijs: €4,49
 
Prime And Fine Illuminating Base, Deze olievrije primer verzekert je van een frisse en egale teint. Dankzij de lichtreflecterende parelmoerpigmenten worden oneffenheden gecamoufleerd en grove poriën en fijne lijntjes aan het oog onttrokken.
Prijs: €4,99

Nu de ogen en wenkbrauwen:
Met de CATRICE Lash & Brow Designer, kun je je wimpers en wenkbrauwen in vorm brengen. Het ingrediënt panthenol biedt de haartjes ultieme verzorging. De transparante en sneldrogende gel zorgt voor een natuurlijk ogende finish en is extra langhoudend.
Prijs: €2,99


110 Blue I know you, 120 Missing Nemo!, 130 Greenting from... | 090 Gold me tight, 110 my ninja purple

Links: Kohl Kajal Voor sensationele looks! De Kohl Kajal garandeert een herfstseizoen vol kleur en glamour. Van subtiel glinsterend tot metallic, glanzend en fluweelachtig, een scala aan kleureffecten is mogelijk. Nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren, totaal in acht kleuren.
Prijs: €1,99

Rechts: Precision Eye Pencil Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, totaal in acht kleuren met geweldige effecten.
Prijs: €2,29

010 Black
Glamour Doll Volume Mascara, Poppenogen zijn een nieuw fenomeen op de internationale catwalks en zijn dé look van dit seizoen. Je creëert ze met Glamour Doll Volume Mascara: met het speciale elastomeer borsteltje verdeel je de romige mascara supergemakkelijk over de wimpers.
Prijs: €3,99
010 Black

Mini Max Precision Volume Mascara, Indrukwekkend volume, verleidelijke lengte én perfecte separatie: gemakkelijker dan dit wordt het niet!
Prijs: €3,99

070 Mauvie Star, 080 Copper & Gabbana

Made To Stay Long Lasting Eye Shadow, Twee nieuwe, hoog gepigmenteerde oogschaduwen voor ultieme metallic en glanzende effecten. De zachte, crèmige textuur is gemakkelijk aan te brengen en blijft extra lang zitten – zonder dat het zich in de oogplooi ophoopt of gaat vlekken! 
Prijs: €3,49

530 Pearl Mac Cartney, 540 Rose Marie's Baby

Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow Absolute kleur, absolute houdbaarheid, absolute dekking – nu verkrijgbaar in acht nieuwe kleuren!
Prijs: €2,79

De nieuwe CATRICE make-upproducten zijn vanaf augustus 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...