woensdag 18 juli 2012

Love ♥ Love ♥ Love

Joepiee! Vakantie! Lekker veel tijd en lekker lang opblijven ;) Maar bij een geweldige avond hoort soms ook een geweldige film, daarom laat ik een paar films zien die echt vol liefde zitten ;) Een paar om echt van te gaan janken, maar ook wat oppepertjes voor de mensen die niet zo van wenen houden ;) Het zijn allemaal nogal bekende en 'cliché' films, maar ik vind ze geweldig en sommige ook hilarisch ;) Dus tadaa hier is mijnn lijstje! Laten we beginnen!
1 - Dear John
Ja, jank jank jank ;) Ik vind dit zo'n mooie film! Waarschijnlijk heeft iedereen hem al gezien, maar dit is zo geweldig! In het begin een super mooi verhaal, maar natuurlijk dat er weer iets mis gaat! Het einde is wel redelijk zielig, maar ik hou van zulke films, al voel ik me erna wel een beetje 'eh'. 


2 - Charlie St. Cloud
Ja ha-le-lu-ja! Van die trailer krijg je al tranen in je ogen ;) In deze film kan je echt wel duidelijk zien dat Zac Efron niet dat high school musical/ disney channel sterretje meer is, maar toch wel kan acteren ;) Ik vind het zo'n mooie film, in het begin heb je zo het gevoel dat precies heel de film al gedaan is, aangezien 'het' dan direct gebeurd, maar blijven kijken zou ik zo zeggen! ;) 

3 - Eat Pray Love
Deze film heb ik dinsdag bij Laura gezien ;) Echt een toffe en mooie film! Er zitten een paar hilarische momenten in, maar het is echt een toffe film! Het gaat ook weer over de liefde, zoals de meeste films... Maar deze keer heeft ze net genoeg van de liefde en gaat ze ervan weg, maar ja op het einde...

4 - Red Riding Hood
Ook een film met wat liefde in, oke het is niet zoveel liefde, maar dan nog... xd Ik vind het wel een mooie en toffe film, al ben ik er nu niet zo wowie zot van als je snapt wat ik bedoel ;) Ik vond hem wel normaal xd Tof om te zien, maar je kan hem niet echt meerdere keren zien aangezien het leuke aan de film is: zoeken wie de wolf is! En ja, na 1 keer weet je dat ;)

En ja, dat was het al ;) Mijn favoriete van de 4? De 2 eerste! Ik hou van grappige films, maar van die aangrijpende vind ik altijd zo mooi, dat laat dan ook zo'n grote indruk op je achter... Ik heb natuurlijk nog veel meer love en ween films gezien, maar deze herinner ik me nog het beste haha ;)
♥ Roos ♥

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...