dinsdag 17 juli 2012

How To: Nagels verzorgen!

Jaa! Ik ben terug van weg geweest ;) Ik ben even bij mijn nicht geweest en ik heb ook een paar dagen thuis gezeten zonder artikel te plaatsen, maar ik heb weer een artikel voor jullie! Ik wou het hebben over nagel verzorging, en hoe je mooie nagels krijgt...  Hier een paar tips:
Bron van de foto:  http://absolutebeauty.be (achtergrond)
- Zorg dat je nagels een een break krijgen! Een par dagen zonder nagellak (ook geen transparante!) zo kunnen ze gewoon fijn weer herstellen!
- Zorg dat je ja nagels niet tot helemaal tegen je nagelriemen lakt, laat een klein randje open tussen je nagelriem en de lak, zodat je nagels nog wat kunnen 'ademen'.
- Vijl je nagels in 1 richting, niet heen en weer, dat maakt ze fragiele.
- Als je nagels beginnen te splitsen (in verschillende laagjes zeg maar) trek die laagjes er niet af, het is verleidelijk en onder die laagjes zit een mooie witte nagel, maar doe dat niet!
- Gebruik buffers! Ze zijn geweldig! Ze zorgen ervoor dat je nagels eruit zien alsof ze transparante nagellak op hun hebben, mar nee, je hebt ze gewoon soort van gevijld! Doe dat ook maar in 1 richting.
- Niets scherps gebruik om vuil onder je nagel te halen, gebruik een nagel borsteltje! Het handigste is om dat in water te doen.

Dat waren een paar tips, die veel kunnen uitmaken! Kort artikel, mar hopelijk vonden jullie het fijn!
♫ Roos ♫

3 opmerkingen:

  1. super handige tips! ga ze zeker gebruiken!
    btw, jou designs (en nagels en handen) zijn echt prachtig!
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...