zaterdag 28 april 2012

6 Toffe t-shirts van Zara

Hyee,
Vandaag laat ik jullie 6 t-shirts van de zara zien met een leuke prent op! Ik vind t-shirts met een leuke prent echt wel tof! Je kan het met super veel combineren en het is gewoon leuker dan een effe t-shirt! Dus daarom laat ik jullie er een paar zien.

Voor de prijzen en details moet je door klikken!
Van links naar rechts:

1) T-SHIRT BLOGGER €14,95 Deze heb ik zelf ook, ik vond het een super mooie! Hij iets iets dichter toe tegen de hals, maar echt wel tof! Leuk te combineren op een jeans of ook op een zwarte poeplap (koker rokje of zoiets)!

2) T-SHIRT MET TEKST €19,95 Dit is een topje met bredere bandjes, ik sta niet echt met zo'n soort topjes, maar misschien staan jullie er wel mee! Het is leuk om in te sporten maar ook gewoon als casual topje!

3) TYE-DYE SWEATSHIRT €25,95 Dit is niet echt een prent, maar tye-dye is tegenwoordig wel heel populair! Veel mensen hebben het en je ziet het overal hangen, dus die moest er tussen! Ik vind het trouwens heel mooi gecombineerd op dat witte broekje, omdat het vanboven wit begint en steeds blauwer word en dan krijg je dat wit terug in het broekje!

4) T-SHIRT MET VLAG €16,95 Dit is toch gewoon een toffe t-shirt?! Ook wat dichter toe tegen de hals, maar zeker een toffe t-shirt! (als je hals dichter toe is kan je best een dot of staart maken!)

5) T-SHIRT MET TEKST €16,95 Deze moest er gewoon bij omdat ik van watermeloen HOU, altijd als het zomer is prop ik mezelf ermee vol! Het is zo lekker! En het is ook gewoon een super mooie t-shirt!

6)T-SHIRT MET TEKST €16,95 En deze als laatste, ik vond het een mooie kleur en een super tof model! 

Zo, dat waren de t-shirts van zara die mij in het oog sprongen! 
xoxo Roos

4 opmerkingen:

  1. Leuke t-shirts en leuke blog, wij gaan je volgen volgen, je terug?
    Liefs Fije en Lynn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind de laatste twee erg leuk! Leuke en gezellige blog heb je, ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...