zondag 29 april 2012

Look a Like: Pixie Lott

Hyee,
Dit artikel noemt Look a Like omdat ik een outfit van Pixie Lott dat ik op het internet vond heb nagemaakt. Ik heb op verschillende webshops gezocht naar kledingstukken en accessoires die lijken op wat zij aanheeft! En ik ga dus laten zien welke ik gevonden heb! Sommigen zien er echt hetzelfde uit, anderen hebben dezelfde stijl of lijken erop... Je zal wel zien! Deze outfit heb ik nagemaakt (gewoon een casual outfit!):
Wil je zien welke kledingstukken ik gevonden heb? Klik verder!
Oké dit is wat ik gevonden heb:
(sorry dat de handtas onscherp is, maar het was echt moeilijk om die in de collage te krijgen!!)

Even een lijst van de kledingstukken:
- Blazer H&M €29,95 (nog in veel andere kleuren). Een zwarte blazer ziet er bij elke merk hetzelfde uit, dat was doet niet moeilijk te vinden! Waarom je dan een dure zou kopen? De kwaliteit natuurlijk!
- Jurkje H&M €14,95. Ik weet dat je het verschil goed kan zien, maar het is wit met blauw en ik vond het een heel tof jurkje! Dit zijn nog 2 andere kleuren van het jurkje:
        
Die vind ik nog mooier, maar ik moest natuurlijk blauw met wit vinden ;) Ik denk dat ik zo'n kleedje ga kopen! Ik vind het 3de echt mooi! ;)
- Handtas Six €16,95. De handtas was echt moeilijk te vinden! Uiteindelijk heb ik deze gevonden, die eigenlijk wat dezelfde stijl heeft!
- Sandalen met strik Zara €19,95. Super schattig en goedkoop! Deze waren helemaal niet moeilijk te vinden, aangezien ik direct wist dat ik bij zara moest zijn voor de schoenen! Ik ging gewoon naar sandalen en bam als 2de paar stonden ze daar ;D
- Ketting Forever 21 €3,90. Deze was ook super moeilijk te vinden! Nog het moeilijkste van allemaal, maar uiteindelijk ben ik voor deze gegaan omdat de vinnen leken op de vleugels van de vogel op die van pixie lott, ik vind de ketting van forever 21 niet zo heel mooi, maar hij moest er wel bij...

En dat was de look! Laat me weten wat je ervan vond!!
xoxo Roos 

1 opmerking:

  1. super leuk nagemaakt! die jurkjes zijn echt mooi! hebben jullie ook vakantie? x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...