zondag 15 april 2012

Kanten jurkje: combineertips!

Hyee Allemaal!

Ik was eens aan het kijken op de h&m-site toen me dit jurkje opviel! Het is natuurlijk geen echt kant, maar het lijkt er toch op :) Echt supermooi! Maar hoe combineer je zoiets?
Wil je weten hoe je dit jurkje op 3 manieren kunt combineren? Klik dan op Lees verder!


Als eerste heb ik een collage gemaakt met zwart! Zwart past natuurlijk overal bij, en bij dit kleedje geeft het toch iets stoer! Deze outfit is echt perfect als je een avondje uit gaat! Zoals je al kunt zien, is dit ook een echte budjet-outfit! De schoenen van VanHaren zijn wel afgeprijsd en kostten normaal 22,90 euro!Dan de 2e outfit, en deze heb ik wat 'liever' gemaakt! Maar ook deze heeft een wat stoerder kantje door het jeansjasje! Deze outfit vind ik zelf de leukste van de 3 en zou ik zelf meteen aantrekken! De ketting en het tasje zijn zijn zo'n items die je of helemaal leuk vind, of helemaal lelijk, en ik ben toch de eerste!

En dan de laatste outfit! Deze outfit vind ik de minst mooie van de drie, maar voor sommige past deze outfit juist helemaal binnen hun stijl! De schoenen van de zara zijn wel duur, maar die zou je kunnen vervangen door goedkopere nude hakken ofzo!

Zo, dat waren ze alledrie! Welke outfit vind jij het leukst? laat het hieronder in een reactie achter!

xx Roos&Laura


4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...