zondag 22 april 2012

Review: Nivea matterende gekleurde dagcreme

Heeey allemaal!

Bij het unboxing -artikel zagen jullie al dat ik een dacreme had gewonnen! Deze heb ik ook een tijdje gebruikt en ik wil jullie hierover mijn mening vertellen!
Wat het beloofd te doen:  1. de olievrije formule trekt snel in en matteert en hydrateert je huid
2. De egaliserende, getinte pigmenten passen zich aan je natuurlijke huidskleur aan
3. Het UVA/UVB filtersysteem helpt je huid te beschermen tegen schadelijke straling van de zon.

Aangezien de zon niet echt heeft geschenen, heb ik nummer 3 niet echt kunnen testen!

Wat het echt doet:  Ik heb inderdaad nog nooit een creme gehad die zo snel intrekt, het is echt niet normaal! Het nadeel daarbij is dat je hem niet heel makkelijk kunt uitsmeren, en het moeilijk is om niet in strepen te smeren! Hij past ook goed aan je huid aan! Hij is toch net wat donkerder, maar ik heb echt een spierwitte huid, en ik kan me voorstellen dat hij voor anderen echt perfect is! Wat hij niet doet, is je puistjes ed camoufleren, maar dat is natuurlijk ook niet de bedoeling van een dagcreme!


+ trekt snel in
+ past goed aan je huidskleur aan
+ lekkere geur

- moeilijk uit te smeren 

Ik ben enthousiast! De prijs weet ik niet omdat het natuurlijk een pakje was!

xx Laura

2 opmerkingen:

  1. super goed gemaakt met die plus en min puntjes and stuff :p goede revieuw hoor! love it (ik ben trouwens de sarah die jullie volgt en altijd reacties zet, ik ben mijn wachtwoord kwijt en daarom kan ik niet op mijn account...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heyy dit lijkt mij een super product, maar aangezien het al heel lang geleden is dat je deze review hebt gedaan zou hij wel een uit het assortiment kunnen zijn. Ik kan zelf dit product niet vinden. Weet je misschien een product met de zelfde eigenschapen. Dus olievrij/op waterbasis, hydrateerend en als het kan getint. Deze dagcrème leek mij namelijk echt iets voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...